ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ -ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  === Η χούντα των σιωνιστών τραπεζιτών με αχυράνθρωπους Σαμαρά – Βενιζέλο – Κουβέλη, είναι δεδομένο ότι δεν “προχωρά” κοινώς έχει βαλτώσει. Το ξέρουμε εμείς, το ξέρουν αυτοί, το ξέρουν και οι αχυράνθρωποι όλοι.

  === Τι γίνεται σε ανάλογες και αντίστοιχες περιπτώσεις??? Ανάλογα με τις εξελίξεις ανακατεύουν να προς χρήση υλικά, βάζουν 2-3 άγνωστα και ανίκανα άτομα στην ομάδα για να δώσουν στους μουρλούς μήνυμα “ανανέωσης” και κάνουν αναδιανομή των ρόλων.

  === Παρενθετικά να πούμε, ότι τον αχυράνθρωπο και κωλοτούμπα Κουβέλη και την αλητοπαρέα του, τους ετοίμαζαν (όπως και το τσίρκο Καρατζαφέρη) εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον και επειδή δύσκολα βρίσκεις καθάρματα σε τέτοια ποιότητα, όταν μισοκαίγονται τα έχουν σε εφεδρεία για άλλη ή παράλληλη χρήση.

  === Ένα άλλο που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι πολιτικές καρέκλες πρώτης γραμμής, δεν είναι μόνο τα βουλευτιλίκια και τα υπουργιλίκια. Ποιος πουλημένος αλήτης δεν θα ήθελε να γίνει, ακόμα ένας ΑΝΑΞΙΟΣ πρόεδρος δικτατορίας??? Ποιος τρισάθλιος και ανίκανος γυμνοσάλιαγκας, δεν θα ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος κοινής αποδοχής απατεώνων, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, τη Πάτρα ή το Ηράκλειο??? Περιφερειάρχης??? Νομάρχης???

  === Ο Σαμαράς χωρίς τη στήριξη του αντισυνταγματολόγου απατεώνα Βενιζέλου και μερικών εφέδρων πολιτικών καθαρμάτων παντός καιρού, δεν έχει καμία πιθανότητα να σταθεί και να συνεχίζει να το παίζει πρωθυππουργός. Και είναι ανόητο να τα αποδίδουμε όλα στην άσκηση πίεσης των Ευρωπαίων χουντοφασιστών-σιωνιστών. Έχουν τη βαρύτητά τους οι παρεμβάσεις τους, αλλά όχι τον καθοριστικό ρόλο και στο φινάλε τους αρέσουν οι εναλλαγές για να ξεγελιέται ή να μουδιάζει η μάζα. Οι κύριοι παράγοντες (πολιτικοί και οικονομικού) που έχουν αποφασιστική βαρύτητα, είναι εντός των τειχών, κυρίως “περίεργης” εθνοτικής μειοψηφίας.Αυτοί οι παράγοντες για να επιβάλουν έναν πανηλίθιο σαν τον Σαμαρά πρωθυπουργό και για να εξασφαλίσουν τρικομματική στήριξή του, έχουν συμμετάσχει ενεργά στις διαπραγματεύσεις και είναι τριτεγγυητές για συμφωνημένες αντιπαροχές προς τους συνεταίρους της ανίερης χουντοσυμμαχίας.

  === Ο Βενιζέλος είναι βέβαιο κατά τη ταπεινή μου γνώμη, ναι μεν έχει και αυτός τη φωλιά του λερωμένη, αλλά ο άμεσος στόχος του σαν αρχηγού ενός αποκόμματος που κατάρρευσε στα χέρια του, και που είναι αβέβαιο αν θα καταφέρει να μπει στη βουλή με την ισχύουσα νομοθεσία, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι η αξιοποίηση ενός μη διαφαινόμενου θετικού εκλογικού αποτελέσματος, οψέποτε και αν γίνουν εκλογές παρωδία. Το ΑΜΕΣΟ ΤΩΡΑ τον ενδιαφέρει και βεβαίως αυτό δεν μπορεί να είναι μόνον η άνευ αξίας θέση του αντιπροέδρου στη κυβέρνηση Σαμαρά, για ένα τόσο τεράστιο ξεπούλημα που κάνει.

  === ΜΟΝΟ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ (2 χρόνια πρωθυπουργός Σαμαράς και 2 χρόνια πρωθυπουργός Βενιζέλος) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. Εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, “βλέπω” ότι και για τους δύο άχρηστους και ανίκανους καραγκιόζηδες, θα είναι επιτυχία μια τέτοια συμφωνία, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Η ΜΠΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ, ή και τη μισούν για να πουλούν τους πάντες και τα πάντα. Μόνο δύο λόγους βλέπω να σέρνεται ο χοντρόμπαλος άνευ πολιτικού ανταλλάγματος.

1.– Να έχουν δεμένο τον αρχηγό του ψευδοΠΑΣΟΚ χειροπόδαρα ένεκα προσωπικής του εμπλοκής σε πιθανό τραπεζικό οικονομικό σκάνδαλο. ή

2.– Να τον εκβιάζουν με φωτογραφίες που πιθανόν να τον δείχνουν σε ανάρμοστη στάση και συμπεριφορά.

Αν δεν ισχύει τίποτα από αυτά τα δύο, τότε να περιμένουμε σε ένα χρόνο από σήμερα, να πρωθυπουργοποιείται ο κουνιστός χοντρός, εκτός αν τα παιδιά καμιά 15ριά βουλευτών, εξαναγκάσουν τα καθάρματα πατεράδες τους να ρίξουν τη διεφθαρμένη κυβέρνηση Σαμαρά και συρθούν όλοι σε εκλογές.

  === Πριν αναφερθώ στο κάθαρμα Κουβέλη, θα ασχοληθώ με τον Καμίνη.

Παρότι ο Καμίνης χρημάτησε πριν το δημαρχιλίκι, δοτός συνήγορος του πολίτη (συνήγορος της χούντας είναι το σωστό), έχει καταφέρει αυτή τη στιγμή, να είναι το πλέον λαομίσητο πρόσωπο της Αθήνας. Όχι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά ολόκληρη η βουλή να τον στηρίξει, δεν έχει καμιά πιθανότητα να περάσει στον δεύτερο γύρο. Σε κάθε περίπτωση θα γελοιοποιηθεί όσο κανείς, αν ξανακατ΄΄εβει υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Από την άλλη, αν η χούντα χάσει τον Δήμο Αθηναίων του χρόνου, και τύχει να εκλεγεί σφόδρα αντιμνημονιακός υποψήφιος, τότε η χούντα θα αποκτήσει μέχρι και 4 χρόνια έναν τρομερό εφιάλτη!!!!! Αυτός ο δήμαρχος, θα μπορεί να εξελιχθεί σε πόλο συσπείρωσης των μαζών της βασανισμένης από τη χούντα Αθήνας!!!!!! Η χούντα έχει κάθε λόγο να θέλει να κρατήσει υπό τον έλεγχό της τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας και θα είναι πολύ δύσκολο να βρει στέλεχος πρώτης γραμμής που θα ρισκάρει γερό στραπάτσο. ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ:

1.– Θα τον στηρίξουν οι κομματικοί μηχανισμοί ΝΔ και ψευδοΠΑΣΟΚ και κάθε κοπρίτης που έφτιαξε τη πρόσκαιρη πολιτική του παράγκα και επανακάμπτει παντού και οπουδήποτε.

2.– Θα τον στηρίξει μονοκούκι το παρακρατικό-σιωνιστικό ΚΙΣ

3.– Θα ξαναφορέσει την αριστερίζουσα προβιά του, με την ελπίδα να ξαναπαρασύρει “αριστερούς” ψηφοφόρους.

4.– Έχει τις περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσει προεκλογικό χρήμα επιχειρηματιών, για να κάνει αξιοπρεπή προεκλογική καμπάνια.

5.– Θα εξασφαλίσει τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στον ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ, εφόσον ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα έχει αντίπαλο τον…. Κασιδιάρη!!!!!

Απάντηση