ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1   === Λεωφορεία από το Βούρκο φεύγουν την Πέμπτη για Παιανία

   === Για να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι του νομού στο συλλαλητήριο στα γραφεία της ΑΓΕΤ.

   === Η Ένωση Εργαζομένων στα “ΤσιμένταΧαλκίδας” θα δρομολογήσει λεωφορεία την Πέμπτη 27 Ιουνίου, προκειμένου ναμεταφερθούν όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, που θαπραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, στην Παιανία.

   === Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την περιοχή του «Βούρκου»Χαλκίδας, στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουνίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν (φορείς-σωματεία-εργαζόμενοι-πολίτες κ.λ.π.)  μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας για ναδηλώσουν συμμετοχή.

  === Αναρτήθηκε από ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ

  ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Να σχολιάσω????  Να πω τα μπινελίκια μου για την υποκρισία???? Να κάνω συγκρίσεις, για το ποιοι είναι ένα με την εξουσία και ποιους πρέπει να στηρίζουμε με νύχια και δόντια??? Τι δεν καταλαβαίνουμε???? Αν οι εργάτες του τσιμεντάδικου είχαν τον έλεγχο ενός καναλιού ή μιας πουλημένης κωλοφυλλάδας, θα είμασταν πιο αποφασιστικοί για τη στήριξή τους. Η λύση είναι μία και μοναδική: ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΩΝ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΛΗΣΤΩΝ — ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Απάντηση