ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ…

26 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΚΟΥΒΕΛΗΣ 2  === Τα «τσακάλια» της… υπεύθυνης αριστεράς μύρισαν αίμα και βγήκαν στο σεργιάνι… Καθ’ έξιν γλύφτες και βαστάζοι του οποιουδήποτε, αρκεί να είναι μέσα στο παιχνίδι…

  === Πολιτικά ρεμάλια, που σέρνονται από δω κι από κει, προκειμένου να κατοχυρώσουν το…δικαίωμά τους να είναι κηφήνες της εξουσίας. Συμπλεγματικοί αριβίστες και χαζοαπατεωνίσκοι της φάπας, που καταδέχονται να αυτοξευτυλίζονται δημοσία, άνευ καμίας αναστολής, αν είναι ν’ αποκτήσουν κάποιο αξίωμα…

=== Μιλώντας στο Real Fm ο Θόδωρος Μαργαρίτης τόνισε, ότι αν γίνουν εκλογές κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί στην πρώτη θέση η ΔΗΜΑΡ δεν είναι αντίθετη στη συνεργασία. Είναι προφανες, ότι τα πολιτικά πτωματοφάγα της… υπεύθυνης και ρελιστικής Αριστεράς, αφού έφαγαν το ένα πολιτικό πτώμα (τρικομματική), έβαλαν πλώρη για το δεύτερο (μελλοντικό) πολιτικό πτώμα: Το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα καταποντιστεί πιο εντυπωσιακά κι  απ’ το ΠΑΣΟΚ των ΓΑΠ-Βενιζέλου, σε περίπτωση, που κληθεί να κυβερνήσει εντός πλαισίων Ευρώ, Ε.Ε. και δημοσίου χρέους. Οι εμπειρότατες πολιτικές βιζιτούδες (όπως λέει κι ο καταπληκτικός pitsirikos) της «ανανεωτικής» Αριστεράς, μπάνισαν από χιλιόμετρα τον καινούριο και…ερεθισμένο για εξουσία πελάτη και σπεύδουν να συνδράμουν τις ορμές του.
=== Δυστυχώς, τα τελευταία δείγματα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ δεν μας επιτρέπουν να’ μαστε αισιόδοξοι, ότι θ’αποφύγει την πεπατημένη των ΓΑΠ-Σαμαρά και τη σταδιακή -εν κυβερνήσει- διάλυσή του. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη ρήση Τσίπρα ότι η χώρα «δεν βρίσκεται υπό κατοχή»; Την άρνησή του να εγκαταλείψει το κατοχικό Κοινοβούλιο και να κατέβει στην κοινωνία, βάζοντας το ζήτημα της ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ αντίστασης για την ανατροπή του καθεστώτος, το οποίο δολοφονεί τον ελληνικό λαό; Τις περίφημες κολεγιές του με πολιτικά σκουπίδια επιπέδου Ξενογιαννακοπούλου, Γιαννακά, Βουδούρη κλπ;  Όλα αυτά δείχνουν, ότι η παραπάνω δήλωση του Μαργαρίτη είναι το εναρκτήριο λάκτισμα μιας-γνωστής εδώ και καιρό-προσέγγισης μεταξύ τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ με φόντο τη συννομή της προσδοκώμενης εξουσίας.
=== Το πιο επικίνδυνο όμως, είναι ότι τέτοιου είδους διεργασίες αποτελούν βούτηρο στο ψωμί του λούμπεν-δωσιλογικού μπλοκ εξουσίας, το οποίο ήδη απεργάζεται σενάρια συγκυβέρνησης (άτυπης, ή τυπικής) ΝΔ με τμήμα της Χρυσής Αυγής. Μόνη ελπίδα, η υπέρβαση των ηγεσιών της «αριστερής» καμαρίλας από τη λαϊκή βάση, η οποία έχει ήδη αρχίσει να…χτυπά κόκκινο, λόγω των χειρισμών της ηγεσίας.
ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση