ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ -ΔΩΔΩΝΗΣ -ΠΡΩΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 1  === ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!
=== “Πέταξε” τα ράσα ο Μητροπολίτης Δωδώνης πρώην Ζακύνθου, Χρυσόστομος (ΦΩΤΟ)

=== Η Εκκλησία της Ελλάδος συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Expo 2013

  === Τον γνωρίζετε τον …κύριο στις φωτογραφίες;;;;;;

  === Ναι, καλά θυμάστε:

  === Είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μητροπολίτης Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομος!!!

  === Φορώντας πολιτικά(!!!), ο υπέρμαχος της κατάργησης του ράσου, ταξίδεψε στην Κίνα για να εκπροσωπήσει την Εκκλησία της Ελλάδος!

  === Διαβάζουμε σχετικά:

  ===  Σήμερα το πρωί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Πεκίνου άνοιξε τις πύλες της η περίφημη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Expo 2013, με τη συμμετοχή ευάριθμων χωρών και πολιτισμών από ολόκληρο τον κόσμο.

  === Η Εκκλησία της Ελλάδος και μάλιστα το Συνοδικό Γραφείο για τις Θρησκευτικές Περιηγήσεις και τον Προσκυνηματικό Τουρισμό συμμετέχει για πρώτη φορά και μάλιστα φιλοξενείται στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.). Παρόντες, από κυβερνητικής πλευράς της πατρίδας μας, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος και από πλευράς εκκλησιαστικής ο Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο Γραμματέας Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος και οι συνεργάτες του κ.κ. Χρήστος Πετρέας και Βασίλειος Τζέρπος.

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ -ΔΩΔΩΝΗΣ -ΠΡΩΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  === Οι πολλοί και διάφοροι επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου και μάλιστα οι τουριστικοί παράγοντες της Κίνας εξέφρασαν το θερμό ενδιαφέρον τους τόσο για τις προβαλλόμενες ελληνικές ομορφιές, όσο και για τους θησαυρούς της Ορθοδοξίας. Αν και αδιάφορο θρησκευτικά κράτος, δήλωσαν ότι η πρόσφατη επίσκεψη (τον περασμένο Μάιο μόλις) του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου στην Κίνα, έδωσε το έναυσμα στην αύξηση τουριστικού ενδιαφέροντος των Κινέζων στις ορθόδοξες χώρες, ώστε να συναντηθούν φιλικά και με αυτή την εκδοχή των Ευρωπαίων.

ΠΗΓΗ: Πενταπόσταγμα

Αναρτήθηκε από patrastimes.gr

Απάντηση