ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ!!!!

28 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  === ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΔΩ:
  === 30 Οκτωβρίου 2010 ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ, Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΣΑΖΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ και ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
  === 11 Ιανουαρίου 2011  ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ Ε.Α.Σ. ΑΕ??? (Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα -ΕΒΟ και ΠΥΡΚΑΛ)
  === 15 Φεβρουαρίου 2011 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΑΒ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – Να μην αφήσουμε κανέναν πούστη σε χλωρό κλαρί!!!!
  === 11 Ιουνίου 2011 Ξεπουλούν τα πάντα!!! Αν Τολμάτε Ψηφίστε το Μεσοπρόθεσμο!!! Ο καιρός πλησιάζει που θα κληθείτε να εξηγήσετε, να λογοδοτήσετε και να πληρώσετε….
  === 29 Ιανουαρίου 2013 Η χούντα υποβαθμίζει σε βαθμό υπονόμευσης και την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) για να τη χαρίσουν σε ιδιώτες!!!

  === ΣΗΜΕΡΑ, δύο (2) διαπλεκόμενοι κοπρίτες (Στουρνάρας και Γεννηματά), κλήθηκαν από τα αφεντικά τους και έλαβαν ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ απόφαση, προστά στην οποία ωχριά η κομπιναδόρικη και μιζαδόρικη συμπεριφορά των Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου, Παπακωνσταντίνου κ.ά. Ο Αβραμόπουλος τους πούλησε???? Περίεργο….
  === ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:  “ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ” Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ – Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

  === Κρατική αμυντική βιομηχανία, τέλος! – Έκλεισαν “a la ΕΡΤ” τα εργοστάσια, ξεπουλάνε τα ακίνητα
=== Ελληνική πολεμική βιομηχανία, τέλος, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε! Τα τρία εργοστάσια των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ  θα έχουν την τύχη της ΕΡΤ, δηλαδή κλείνουν και χιλιάδες εργαζομένων απολύονται και θα δημιουργηθεί μια μικρή εταιρεία με άξονα την ΕΑΒ.
=== Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη πριν από λίγο από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.
=== Αυτό η κυβέρνηση το αποκαλεί “αναδιοργάνωση εν λειτουργία” και περισσότερο απ’όλα φυσικά θα πληγούν τα ΕΑΣ που εδώ και καιρό “έχουν μπει στο μάτι” της τρόικα, λόγω της τεράστιας ακίνητης περιουσίας που έχουν.
=== Τα ΕΑΣ έχουν το “δεύτερο καλύτερο οικόπεδο της Ελλάδας”, όπως αποκαλείται, μετά από αυτό του Ελληνικού στον χώρο των εγκαταστάσεων στο παλιό εργοστάσιο του Μαρτσινιώτη, μια τεράστια έκταση πολύ μεγάλης αξίας που ξεκινά από την Αττική Οδό στα βόρειά της και φτάνει στην λεωφόρο Ηλιουπόλεως σε απόσταση 15′ από την πλατεία Συντάγματος με ΙΧ.
=== Επίσης έχουν τρεις τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους στα λιμάνια Ελευσίνας, Λαυρίου και Αιγίου, μαζί, φυσικά με όλη την λοιπή ακίνητη περιουσία τους.
Η σύσκεψη των δύο υπουργών ολοκληρώθηκε πριν λίγο και εκεί σφραγίστηκε η μοίρα της ελληνικής κρατικής βιομηχανίας η οποία 38 χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, απλά μας τελείωσε και επιστρέψαμε σε μία εποχή όπου ούτε καν σφαίρες για τυφέκια δεν θα κατασκευάζονται.
Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν τουλάχιστον πέντε προτάσεις αγοράς των εργοστασίων από διάφορες πλευρές…
Με πολύ δυσάρεστη απόφαση για τους εργαζόμενους και την άμυνα της χώρας  ξεκίνησε την θητεία της η Φ.Γεννηματά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:  Ο παραλληλισμός και συσχετισμός του άρθρου, με  τα όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ είναι άσχετος και ανόητος. Ούτε μία φορά δεν δάκρυσε, έστω και ένας κοπρίτης, με τις χρόνιες μεθοδεύσεις στις εξοπλιστικές βιομηχανίες, για τις οποίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Απάντηση