ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ

Κινέζα Ορθόδοξη Χριστιανή…. “τολμά” και χαιρετά “ένστολο” κληρικό εκτός ναού!!!!!

  === ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
=== Θα ξαναφορέσω κοστούμι! Η ειρωνική απάντηση του Μητροπολίτη Δωδώνης
=== Σκληρή απάντηση δίνει ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος σε όσους τον κατηγόρησαν επειδή εμφανίστηκε με πολιτική περιβολή και όχι με ράσα στην Κίνα.
=== «Τυφλοπόντικες των υπονόμων που λερώνουν από όπου κι αν περάσουν» χαρακτηρίζει εκείνους που ανέδειξαν ένα ανύπαρκτο θέμα, καθώς, όπως σημειώνει, ήταν υποχρεωμένος από τις κρατικές αρχές της Κίνας να μη φορά τα ράσα του.
=== Ο Σεβασμιότατος βρίσκεται στην Κίνα εκπροσωπώντας την Εκκλησία της Ελλάδος σε διεθνή έκθεση για τον τουρισμό, ως επικεφαλής της συνοδικής επιτροπής θρησκευτικού τουρισμού.
=== Ο Μητροπολίτης Δωδώνης διευκρινίζει πως φορούσε κοστούμι διότι υπήρχε προηγούμενη ενημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών και τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές πως απαγορεύεται ρητά στην μακρινή χώρα της Άπω Ανατολής οποιαδήποτε πολιτική και θρησκευτική έκφραση με οιονδήποτε τρόπο.
=== «Αυτή την ενημέρωση είχαμε από το Υπουργείο Εξωτερικών, τον πρέσβη και τον πρόξενο. Στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου τα έγγραφα που το πιστοποιούν» ανέφερε στη Romfea.gr ο Μητροπολίτης Δωδώνης.
=== «Γι’ αυτό και ο Μητροπολίτης Χονγκ Κόνγκ δεν τελεί Θ. Λειτουργίες. Μόνο η Ρωσική Εκκλησία έχει σχετική άδεια να τελείται η Θ. Λειτουργία στη ρωσική πρεσβεία και μπορούν να παρευρεθούν μόνο όσοι αποδεικνύουν με το διαβατήριό τους πως είναι Ρώσοι πολίτες”, σημειώνει ο κ. Χρυσόστομος.
=== “Λένε ότι πέταξα τα ράσα. Στην Κωνσταντινούπολη φοράνε ράσα; Ή μήπως ήμουν σε κανένα κλαμπ;” υπογραμμίζει με τον γνωστό καυστικό του τρόπο.
Σε εκείνους που δήθεν “κόπτονται” και “σοκάρονται” από την πολιτική αμφίεση του Μητροπολίτη Δωδώνης στην Κίνα και έκαναν “σημαία” την είδηση στο διαδίκτυο ο κ. Χρυσόστομος δίνει την απάντησή του:
=== “Έχω συνηθίσει να μην κάνω την πάπια και να μη δίνω απάντηση σε τυφλοπόντικες που βγαίνουν τη νύχτα από τους υπονόμους και λερώνουν από όπου κι αν περάσουν”, επισημαίνει με τον ιδιαίτερο δηκτικό του τρόπο.
=== “Και τους λέω πως θα ξαναφορέσω κοστούμι” συμπληρώνει ο Μητροπολίτης Δωδώνης, “αν αυτό επιβάλλεται και μπορώ μόνο με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσω την Εκκλησία να κάνουμε κάτι καλό”.
Και καταλήγει: “Και όσοι ενδιαφέρονται μπορώ να τους στείλω και μία φωτογραφία μου από τα μπάνια στη θάλασσα με το αντερί…”.
Πηγή: Romfea.gr

Ο Χριστέμπορος Χρυσόστομος διαψεύδει Χρυσόστομο, πουλώντας σταυρούς, θρησκευτικές εικόνες και θρησκευτικά βιβλία σε Κινέζους, στο φως της δημοσιότητας, στη... ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ!!!... Δεν είναι γελοίος???

Ο Χριστέμπορος Χρυσόστομος διαψεύδει Χρυσόστομο, πουλώντας σταυρούς, θρησκευτικές εικόνες και θρησκευτικά βιβλία σε Κινέζους, στο φως της δημοσιότητας, στη… ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ!!!… Δεν είναι γελοίος??? Περισσότερο ΔΗΜΟΣΙΑ δεν γίνεται….. Το ράσο τον βάραινε…..

  === ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.
1.– Το μόνο που απαγορεύεται στη Κίνα, αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα που σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό της, είναι ο εκτός ναών προσηλυτισμός σε οποιαδήποτε θρησκεία. Όμως στη σημερινή Κίνα, υπάρχουν καταγεγραμμένοι περίπου 50.000 Χριστιανικοί ναοί όλων των δογμάτων, που φέρουν ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΝΑΟΥ, όπως επίσης υπάρχουν Βουδιστικοί και Μουσουλμανικοί ναοί, τους οποίους οποιοσδήποτε αναγνωρίζει από μακριά.
2.– Βεβαίως μέχρι το 1970 υπήρξαν άγριοι διωγμοί των Κινέζων Χριστιανών από το κομμουνιστικό καθεστώς, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, 67.000.000 Κινέζοι (πολλοί τους ανεβάζουν σε 100.000.000) έχουν ασπαστεί τον Χριστιανισμό, κυρίως πρωτεσταντισμό και καθολικισμό.
3.– Οποιοσδήποτε κληρικός, οποιουδήποτε θρησκεύματος, είναι ελεύθερος να κυκλοφορήσει στους δρόμους με τη μη λειτουργική ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ενδυμασία του, αρκεί να μη κάνει δημόσιο κήρυγμα, όπως κάνουν εδώ οι εβραίοι με τους γιαχωβάδες τους.
4.– ΔΗΜΟΣΙΑ είναι και η προβολή θρησκευτικών συμβόλων, αρκεί να μη λαμβάνει τον χαρακτήρα της υπαίθριας προπαγάνδας. ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ μάρτυρας, οι φωτογραφίες του κόπανου Χρυσόστομου, στο κατάστημα που άνοιξε στη φετεινή τουριστική έκθεση του Πεκίνου, όπου εκθέτει ΔΗΜΟΣΙΑ και προβάλει δια του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, σταυρούς και θρησκευτικές Χριστιανικές εικόνες, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!!
5.– Να μας στείλεις και φωτογραφία με στριγκάκι ρε κάφρε, ποσώς μας ενδιαφέρει η κατάντια σου, αλλά για κάθε ψέμα σου θα εισπράτεις όσα σου αξίζουν.

Απάντηση