ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Μ@ΚΑΚΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ???…

30 Ιουνίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ  === Ζορίζονται οι Φιλιππινέζες αλλά success story δεν προκύπτει από πουθενά…

  === Κι όσο περισσότερο θριαμβολογούν, όλο και πασιφανέστερος καθίστατι ο εκφυλισμός τους. Παραμύθιασαν και πάλι την Ελληνική κοινωνία προβάλλοντας τη “μεγαλοπρέπεια” που υποτίθεται ότι διαθέτει το “όνειρο του γενιτσαρισμού” αλλά η αλήθεια παραμένει σκληρή όσο και αμείλικτη. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη..

  === Που οι πολιτικοί της κατέβασαν τα σώβρακα με τρόπο τόσο προκλητικό. Στο κυνήγι μιας υποτιθέμενης επιτυχίας που δεν περχεται από το πουθενά, και πίσω από την οποία επιχειρούν να συγκαλύψουν τη γενικευμένη κοινωνική μιζέρια και τον προσωπικό τους εξευτελισμό, τα κατοχικά ανδρείκελα προχώρησαν σε ακόμη μια συμφωνία ντροπής, που δε συνιστά παρά προκλητικότατη απιστία σε βάρος του τόπου.

  === Είναι πρωτοφανές: Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα σ αυτόν τον πλανήτη που συμφώνησε να μην εισπράττει τέλη διέλευσης των αγωγών φυσικού αερίου από το έδαφος της.

  === Αυτή είναι η “μεγάλη εθνική επιτυχία της κυβέρνησης των δωσιλόγων”. Ξεπουλάνε τα πάντα μπιρ παρά, κι έχουν το θράσος να αυτοθαυμάζονται, γιατί ξεπουλούν την ίδια τους τη χώρα.

  === Αυτό το λένε επένδυση… Και ποιός μαλάκας δε θα “επένδυε” με τέτοιους όρους??? Ο δωσιλογισμός αυτών των ανθρώπων αφήνει κατάοληκτες ακόμη και τις συμμορίες οι οποίες τους χειραγωγούν…

   === Σχετικό άρθρο…
ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΡΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Απάντηση