ΒΙΑΣΜΟΣ ΙΡΑΚΙΝΗΣ  === Αυτή είναι η “δημοκρατία” που εξάγουν οι φονιάδες των λαών αμερικάνοι! Αυτή τη “δημοκρατία” θέλουν μαζί με την Αλ Κάιντα και για την αδέσποτη Συρία!

  === Αποτροπιασμό προκαλούν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν με τον πιο φρικτό τρόπο τα όσα βίωσε Ιρακινή από Αμερικανούς στρατιώτες.

  === Η άτυχη γυναίκα βιάζεται από τέσσερις Αμερικανούς στις φυλακές του Αμπου Γκράιμπ στο Ιράκ, οι οποίοι εκτονώνουν την αρρωστημένη μανία τους στο κορμί της με σκοπό την άντληση πληροφοριών.

  === Άλλωστε, η ανατριχιαστική αυτή μέθοδος ήταν γνωστή και ευρέως διαδεδομένη στο περιβάλλον των Αμερικανών στρατιωτών, οι οποίοι δε δίσταζαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ακόμα και ανήλικα κορίτσια.

  === Ένας από αυτούς τους άνδρες ήταν και ο Στίβεν Γκριν, ο οποίος το 2006 βίασε ένα 14χρονο κοριτσάκι και στη συνέχεια το σκότωσε, όπως και τους γονείς του παιδιού και το μικρότερο αδελφάκι του.

  === Ο Γκριν που εκτίει ποινή φυλάκισης είχε δηλώσει παλαιότερα, μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του, ότι δεν πίστευε ότι οι Ιρακινοί είναι ανθρώπινα όντα και ισχυρίστηκε ότι τον οδήγησε στις πράξεις του η ένταση του πολέμου.

  === Οι θηριωδίες των Αμερικανών έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη και παρότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, είχε ανακοινώσει πως 2.000 περίπου φωτογραφίες από τα βασανιστήρια των κρατουμένων στην κόλαση των φυλακών θα δίνονταν στη δημοσιότητα, τελικά έκανε πίσω υποστηρίζοντας πως η δημοσίευσή τους θα έθετε σε κίνδυνο τον αμερικανικό στρατό.

  === Την ίδια ώρα, σε βίντεο που αναρτήθηκε από το IslamTVChannel1 στο YouTube η γυναίκα που φέρεται να πρωταγωνιστεί στις σοκαριστικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το CBS News, μιλάει για τη φρικτή εμπειρία της και περιγράφει πώς οι τέσσερις άνδρες την κακοποίησαν.

  === Αποκαλύπτει, μάλιστα, πως οι στρατιώτες την απείλησαν πως αν ποτέ μιλήσει για αυτό που συνέβη θα την σκότωναν, ενώ την ανάγκασαν να κοιτά τον φακό την ώρα που κατέγραφαν τον βιασμό και όταν εκείνη αντιδρούσε την χτυπούσαν στο πρόσωπο.

ΠΗΓΗ:  “press-gr

Αναρτήθηκε από sibilla

Απάντηση