ARVANITIS N 333  === ….ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ “0” ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 65 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΦΊΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  ===  Κατά γενική ομολογία, κατά μέσο όρο, μία (1) τουλάχιστον φορά τον μήνα, έχουμε και περιγραφική ανάλυση μετά της απαραίτητης ιστορικής αναδρομής, περί του τι μας χρωστούν οι Γερμανοί, ένεκα των δεινών που πάθαμε σαν λαός, την περίοδο της Γερμανικής κατοχής.

  === Μέχρι πριν από 4 χρόνια, σχεδόν κανένας δεν έμπαινε στον κόπο για τέτοιο βάσανο και αν συνέβαινε η εξαίρεση από τον κανόνα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έδινε σημασία στις αναλύσεις του εκτιμητή.

  === Αφού όμως τα 3 τελευταία χρόνια και κάτι μήνες άρχισε η αινιγματική διόγκωση του Ελληνικού Δημόσιου χρέους, είτε με “δάνεια” που ποτέ δεν είχαν καταχωρηθεί στα κρατικά κατάστιχα (!!!!!!!), είτε με λογιστικές στατιστικές αλχημείες, με σύγχρονη εμφάνιση των “πιστωτών” μας, να απαιτούν εξόφληση δανείων που ποτέ σαν λαός δεν είδαμε, ΕΚΕΙ που κάτι πήγαινε να δραστηριοποιηθεί κατά των ληστών πολιτικών που μας κυβερνούν για να πλουτίζουν ΑΤΟΜΙΚΑ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ και ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, τζουπ και η εμφάνιση ενός “μαζικού” κινήματος των αναλυτών των κατοχικών Γερμανικών χρεών προς την Ελλάδα, ακριβώς με την ίδια ηλίθια συνταγή, που έγινε υπερδιόγκωση του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους.

  === ΔΗΛΑΔΗ, σε πρώτη φάση,  χωρίς να μπορώ να πω ότι όλοι οι εκτιμητές είναι ομοσταυλίτες και δροσίζονται στην ίδια γούρνα, πριν από περίπου 38 μήνες, ξεκίνησαν τις πρόσφατες εκτιμήσεις και αναλύσεις για το τι μας χρωστούν λόγω κατοχής οι Γερμανοί, στα περίπου 100 δις ΕΥΡΩ. Στη συνέχεια και ενώ το Ελληνικό Δημόσιο Χρέος κάλπαζε ΜΑΝΙΩΔΩΣ και ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΩΣ και με ΝΟΜΟ, προς τα 560 δις, άρχισε να καλπάζει συγχρονισμένα και η μακακία των αυτόκλητων εκτιμητών των κατοχικών οφειλών των Γερμανών. Έτσι, χθες διάβασα, ότι σε μια τεράστια αίθουσα μαζεύτηκαν 3-4 αυτόκλητοι αναλυτές-εκτιμητές και σε ένα ακροατήριο 15-20 θεατών με κοινά φιλοσοφικά-πολιτικά χαρακτηριστικά, αμπελοσόφησαν με έναν νέο διευρυμένο κατάλογο “Ελληνικών” απαιτήσεων κατά του ΑΝΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟΧΟΥ των τελευταίων χρόνων, της Γερμανίας.

  === Μας έφτασαν αισίως στο 1,2 τρις, έτσι για να έχουν βάθος χρόνου αν ξεπεραστούν τα 560 δις που μας κλέβουν ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ οι πολιτικοί σωτήρες μας!!!…

Τι δεν υπάρχει  (ΠΑΛΙ) σε όλο το κατεβατό του σφυροκοπήματος κατά της Γερμανίας??? Και αυτή τη φορά, σαν να ζουν στον δικό τους πλανήτη, οι εκτιμητές απαιτήσεων, είναι απόλυτα ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ τελευταία 65 χρόνια. Βοά το παγκόσμιο σύμπαν για τους ληστοσυμμορίτες πολιτικούς, οι οποίοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΝ και ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…. ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, αλλά όχι δεν υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά και συνάφεια, αλλά για άλλη μια φορά, ούτε σημείο στίξης δεν βλέπεις στο κατευθυνόμενο κείμενο.

  === Το προφίλ αυτών των αληταράδων, γιατί περί κοπριτών πρόκειται, συμβαίνει να είναι αυτοπατενταρισμένοι αρχαιολάτρες, ώστε να μπορούν να ακουμπήσουν ίχνη του ανύπαρκτου πατριωτισμού τους. Συμβαίνει να είναι αποτυχημένοι πολιτικοί, με σφοδρή επιθυμία να επανέλθουν χωρίς να δυσαρεστήσουν το σάπιο εσωτερικό καθεστώς των απατεώνων. Συμβαίνει να έχουν μάθει απ΄ έξω κι΄ ανακατωτά τη συνταγή, της εκτόνωσης της εσωτερικής αγανάκτησης στο εύκολο αλλά ΔΥΣΠΡΌΣΙΤΟ και ΑΟΡΙΣΤΟ θύμα του Γερμανού κατακτητή, ώστε να μην έχεις περιθώρια σκέψης, να καθαρίσεις μια για πάντα τους ΕΔΩ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ.

  === Πόσες φορές θα το πω???… Πέντε???… Δέκα???… Εκατό???… Οι Γερμανοί δεν μπλοφάρουν και μιλούν με σιγουριά και δηλώνουν απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση και σε ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!!! Το φωνάζουν δημοσίως σε όλους τους τόνους, όποτε κρίνουν ότι πρέπει να τα χώσουν ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!!! Να το ξαναπώ??? Έχω κουραστεί….. Θα έρθει κάποια στιγμή, που οι Γερμανοί θα βγάλουν καταλόγους και εξοφλητικές αποδείξεις (σαν τα δάνεια που δεν είχαν καταχωρήσει οι κυβερνώντες μας στα κρατικά βιβλία (!!!!!!!!) και θα μας ταπεινώσουν σαν έθνος για άλλη μια φορά, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΗΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΓΙΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΙΛΑΛΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!!!!!!

  === Αυτός είναι ο ρόλος των κατευθυνόμενων ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΩΝ. Να με γεμίζουν τα μυαλά με αέρα κοπανιστό, ώστε οι φορείς των διεφθαρμένων κυβερνητικών συμμοριών, να μένουν στο απυρόβλητο και να συνεχίζουν το καταστροφικό και ληστρικό τους έργο. Για να παραμείνει μια ληστρική χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα, σε ένα σάπιο καθεστώς, το οποίο κατά γενική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ, έχει αυξήσει κατά 100% τη διαφθορά του τα τελευταία 2 χρόνια!!!!!!

Φτάνει!!!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΥΣ.

Απάντηση