ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 1  === Τη μισή αλήθεια λέει ο ΣΥΡΙΖΑ: Ναι, φυσικά, η Αγγελοπούλου ΔΕΝ καταδέχεται να θέση υποψηφιότητα για Δημαρχέσσα Αθηναίων του… Τσίπρα. Όμως, τον χρηματοδοτεί για να την προτείνη ως την επομένη Πρόεδρο Δημοκρατίας!!! Αυτό, δεν το λέει (ακόμη) κανείς, παρά ΜΟΝΟΝ το ιστολόγιο « Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως.» Και ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΜΕ (πανηγυρικώ τω τρόπω, όπως πάντοτε…)

  === Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σύμφωνα με το οποίο το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα θα κατεβάσει ως υποψήφια δήμαρχο Αθηναίων την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Οι πληροφορίες δημοσιεύονταν στη στήλη «Στίγμα» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, στον οποίο και απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «τέτοιο θέμα δεν υφίσταται».

  === Αναλυτικά ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι “αξιόπιστες”, όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των “Νέων ” κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη “ανακάλυψη” της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας. Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

  === Οι έντεκα προτάσεις Τσίπρα για συνταγματική αλλαγή

«Συγκυβέρνηση της παράγκας» χαρακτήρισε τη δικομματική κυβέρνηση, δηλώνοντας ότι «στόχος τους είναι μια Ελλάδα παραδομένη στα μεγάλα συμφέροντα».
Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «συγκυβέρνηση της παράγκας και του δικομματικού καρτέλ» εξαπέλυσε απόψε από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην πλατεία της δημοτικής αγοράς. Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε την πρόταση του κόμματος του με «11 δέσμες ριζοσπαστικών αλλαγών» όπως τις χαρακτήρισε, ώστε όπως είπε, «να φέρουμε πάλι στο προσκήνιο τους πολίτες και την πολιτική».
Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «η…. …. …. ….

…. …. …. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1.html
ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Απάντηση