Χακάν Φιντάν -Αρχηγος ΜΙΤ  === Ενορχηστρωμένη συνωμοσία κατά της ΜΙΤ βλέπει ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, ο οποίος σε συνέντευξή του σήμερα στη Γκιουνές αναφέρει ότι όταν αποφασίστηκε ο διορισμός του για πρώτη φορά ένα ξένο κράτος, το Ισραήλ, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την αντίδρασή του, για την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου στη συγκεκριμένη θέση.

  === «Μετά από αυτή τη δήλωση, η MIT αποτέλεσε στόχο μιας σειράς επιθέσεων: Τα πρακτικά των μυστικών συνομιλιών στο Όσλο διέρρευσαν στα ΜΜΕ. Ακολούθησε η επίθεση στο Ουλούντερε, η κατάρριψη ενός τουρκικού αεροσκάφους από τη Συρία και οι εκρήξεις στο Ρεϊχανλί», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Φιντάν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι αυτά τα γεγονότα ήταν μέρος μιας ευρύτερης επίθεσης με στόχο την ΜΙΤ.

  === Ομοίως, προσθέτει, και οι ισχυρισμοί σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών από τη ΜΙΤ αναφορικά με την ιδιωτική ζωή των πολιτών. Σύμφωνα με τον Φιντάν, αποτελούν και αυτοί μέρος του εγχειρήματος δυσφήμισης της Μυστικής Υπηρεσίας.

  === Η Χαμπέρτουρκ γράφει παράλληλα ότι η MIT δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καταγράψει και να εντοπίσει τις κινήσεις κάθε πολίτη στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και πως οι όροι της παρακολούθησης βασίζονται στο πνεύμα συγκεκριμένων δικαστικών αποφάσεων, όπως ισχυρίστηκαν στην εφημερίδα στελέχη της ΜΙΤ.

Αναρτήθηκε από onlycy.com

Απάντηση