ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ  ===  ΠΡΟΣΕΞΟΝ διότι, καθώς μεταδίδει και το ΑΠΕ και το Ασοσιέϊτεντ Πρες και τα Ρόϊτερς και τα συναφή, η πρώτη επαφή είναι η δύσκολη και τα κατόπιν καθώς έστρωσες. Αν δε έστρωσες δια την προσφιλή σου επίκυψη, θα επιτείνεις το κουσούρι σου επί τα χείρω. Συμφώνως δε προς τις διδαχές του Διογένους, το να επικύπτεις δια την προσωπική σου ικανοποίηση, χεστήκαμε κι΄ η βάρκα γέρνει…. Αν όμως επικύπτεις ως σαβουροαποτέτοιος δια να προκαλέσεις ακόμα μεγαλύτερο πόνο στο ευρύ κοινό που σε μισεί θανάσιμα, τότε με συγχωρείς, εγώ και ημείς, σου επιστρέφουμε το αγγούριον δια τα καθ΄ υμάς, άντε και δια τα της ευγενούς συζύγου σου και πρωθιέριας του γούστου σου.

  === ΠΡΟΣΕΞΟΝ  Άδωνις, διότι δεν θέλουμε να σε χάσουμε προώρως από κυβερνητικόν καραγκιόζη και κλόουν διεθνούς καριέρας. ΕΣΥ μπορεί να αρέσκεσαι ειν την συγκομιδή ραδικιών δια την δίαιτα και την φυσικήν επιλογήν σου, πλην εμείς σε προειδοποιούμεν εγκαίρως δια την προφύλαξιν των νώτων σου και σε ενημερώνουμε, ότι οι τροϊκάνοι θέλουν να σε μαρκάρουν στενά και θα σε παρακολουθούν εκ του όπισθεν, δια να συλλάβουν κάθε όποιαν ζοχιά θα διέλαθε της παρατηρητικότητός σου…..

  === ΠΡΟΣΕΞΟΝ  Άδωνις και μη προσφέρεις την εμπιστοσύνη σου στην Ευγενία αδαπάνως, διότι κρυφίως, αφορμήν ψάχνει, να σε συλλάβει να χαριεντίζεσαι ανεξαρτήτως φύλλου και να παραδίνεσαι αφελώς ανεπιφυλάκτως σε όλους όσους σου ζητούν εκδρομή στη Λούτσα για ραδίκια και ζοχούς παρεπιμπτώντως. Αν και ποτέ δεν στέκεις στα συγκαλά σου, αν και εν γένει βλακοφέρνεις, σίγουρα γιγνώσκεις ότι η ευγενής Ευγενία έχει καλό δικηγόρο…. Δεν λέγω να τρομοκρατηθείς εκ νέου, αλλά μην επιτρέπεις στους λαομίσητους τροϊκάνους να μπερδέψουν τη τρύπα του ΕΟΠΥΥ, με ετέραν ισομεγέθη…. ΠΡΟΣΕΞΟΝ…..

Δεν θέλω να σε δω επαίτην καθοδόν…..

 

Απάντηση