ΕΥΘΥΜΗΣ ΡΕΤΖΙΑΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ - ADETOKUNBO 1  === COMODO

  === Στο περιθώριο της επίσκεψης του κάλπικου πτωχού ανιθαγενούς Νιγηριανού Giannis Adetokunbo στη παράγκα Μαξίμου, ο σιωνιστής πρωθυπουργός Σαμαράς,  δέχθηκε χθές τον μεγάλο Έλληνα μπασκετμπολίστα ΕΥΘΥΜΗ ΡΕΤΖΙΑ, για να τον τιμήσει, για την τεράστια επιτυχία του, να επιλεγεί  στο ντραφτ 1996 του NBA στους Denver Nuggets….

  === ΟΥΠΣΣΣΣΣ…… Μόλις που προλάβαμε επί του πιεστηρίου!!!!!!! Σήμερα, παρουσία ολόκληρης της πριγκηπικής οικογένειας (λαθρομεταναστών για τις ανάγκες πραπαγάνδας) των Adetokunbo,  όλο το Ελληνικό έθνος, γιόρτασε στο Μαξίμου, παρουσία του πολιτικά αλητήριου Σαμαρά, τη νέα, επίσης τεράστια επιτυχία, να επιλεγεί το 2001,  στους Vancouver Grizzlies, επίσης ομάδα του ΝΒΑ!!!!!

  === Εν τω μεταξύ, σκληρές διαπραγματεύσεις διεξάγονται, από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ώστε να προγραμματιστεί ειδική τελετή, για να τιμηθεί από τον χονδρέμπορο αντιπρόεδρο της διεφθαρμένης κυβέρνησης, ο Σπανούλης, για τη τεράστια προσφορά του στο επαγγελματικό μπάσκετ, σε Ελλάδα, Αμερική και Ευρώπη!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΤΣΗΣ -ΣΑΜΑΡΑΣ - ADETOKUNBO 1  === Ελπίδες διασυρμού υπάρχουν ακόμα και για τον Νίκο Γκάλη!!!!! Πάντως ξεκαθαρίστηκε, ότι όσες τελετές και αν χρειαστεί να γίνουν, θα παρευρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια ανιθαγενών Adetokunbo. Γιατί δεν τους είπαν και αθίγγανους, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ακόμα ψάχνω στο λεξικό διεθνούς δικαίου να βρω τον πρώτο…. ανιθαγενή!!!!…..

  === Ρέεεεεεεε!!!!….. Δεν πάτε να γ——ε???!!!…

  ===ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ: Η πρεσβεία της Νιγηρίας είναι Νιγηριανό έδαφος και σύμφωνα με τα στοιχειώση του διεθνούς δικαίου, η οικογένεια Adetokunbo ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, μπορεί με μια απλή επίσκεψη μισής ώρας, να δηλώσει την ύπαρξη των παιδιών της, ώστε να μην ανησυχεί για τις περί ανιθαγενείας μαλακίες της διεφθαρμένης κυβέρνησης Σαμαρά!!!… Εκτός και αν υπάρχει άλλο σχέδιο, που δεν χρειάζεται να ξέρουμε εμείς οι ιθαγενείς

Απάντηση