ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ  —- Άλλο πράγμα ο «ΞΕΝΟΣ» , ο απομονωμένος, ο κυνηγημένος, ο διψασμένος οδοιπόρος, ο μη έχων στον ήλιο μοίρα σαν αποκομμένος από οποιαδήποτε κοινωνική ή και εθνοτική ομάδα, ο πεινασμένος, ο ικετεύων έλεος…. ΚΑΙ  ΆΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ η οργανωμένη ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ή και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ συμμοριών, εκ των οποίων έκαστος (ή και ΔΙ΄ ΕΚΑΣΤΟΝ) δαπανά ατομικά, τεράστιο ποσό για να μπει με θράσσος και ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ τσαμπουκά σε μια χώρα και να σου αρπάζει με την ΒΙΑ τη μπουκιά από το στόμα. Να σε εκτοπίζει με κάθε αθέμητο τρόπο και μέσο.

  —- Σε φυσιολογικές συνθήκες διέλευσης ή και προσωρινής διαμονής του ΞΕΝΟΥ μπορείς και οφείλεις να είσαι φιλόξενος και συμπονετικός και να δώσεις ένα πιάτο φαΐ και να ξεδιψάσεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ και να τα κάνεις αυτά από καρδιάς, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής ή και θρησκείας!!!!!

  —- ΑΝ ΟΜΩΣ διαπιστώνεις, ότι εξ αιτίας ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗΣ και ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΞΕΝΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΘΝΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΣΤΕΡΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

  —- Μέσα στις εχθρικές δυνάμεις είναι σαφώς και οι ναζιστικές τύπου Χρυσής Αυγής ή και ΛΑ.Ο.Σ., διότι δρούν παραπλανητικά και ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, γιατί ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, θέλουν  να σου δημιουργήσουν την εντύπωση, ότι μόνο αυτοί είναι ικανοί να σε προστατέψουν (από τα προϊόντα εισαγωγής τους) ΚΑΙ άρα, εσύ απλά δεν έχεις να κάνεις τίποτε άλλο, παρά να υποταχθείς στον σωτήρα νεοναζί με τα χίλια πρόσωπα, που μπορεί άλλοτε να ακούει στο όνομα Παπαντρέου, άλλοτε στο όνομα Καραμανλής, άλλοτε στο όνομα Σαμαράς, άλλοτε στο όνομα Καρατζαφέρης ή Μιχαλολιάκος. Όποιο όνομα και αν καεί, το ναζιστικό τραπεζικό και μεγαλοεπιχειρηματικό σύστημα εισαγωγής εισβολέων θα σου εμφανίσει εναλλακτικές λύσεις για να σε ξεγελάσει. Θα σου φέρει έναν Παπαντρέου για να ξεχάσεις τον ΝΑΖΙ Καραμανλή, θα σου φέρει έναν Σαμαρά για να ξεχάσεις τον Ναζί Παπανδρέου, θα σου φέρει έναν Μιχαλολιάκο για να ξεχάσεις τον Ναζί Καρατζαφέρη.

  —- Θα σου φτιάζει (το διεφθαρμένο κυβερνών ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ σύστημα) και ανακατέματα συνδυασμών που με θράσσος τα βαφτίζει εθνικής σωτηρίας, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και σε εντάσσει σε έναν αναλώσιμο αχταρμά, όπου χωρίς οίκτο σε σκοτώνει και σε αφανίζει με χίλιους τρόπους!!!!! Είσαι πλέον μια άμορφη σταγόνα σε μια πολτοποιημένη μάζα χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ, χωρίς κανένα από τα λεγόμενα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Είσαι πλέον ένα πεινασμένο στρατιωτάκι με μόνο υποχρεώσεις υποταγής σε αχόρταγους ψευτοσωτήρες, φορτωμένος με χρέη που ΠΟΤΕ δεν δημιούργησες. Χωρίς πατρίδα, χωρίς σπίτι, χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους, χωρίς γείτονες!!!!! ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ!!!!! Να μη τολμάς να βγεις από τη τρύπα που σε περιόρισαν να κρύβεσαι… Να μη τολμάς να διέρχεσαι από τις νέες «αυτόνομες εθνοτικά ξένες» περιοχές που κατασκεύασαν για τους εισβολείς στη πόλη σου και στη γειτονιά σου!!!! Να μην εμπιστεύεσαι και να μη συνεργάζεσαι με το παιδί σου, ούτε με τον γείτονα, να μην έχεις πραγματικούς φίλους, να μη συγκροτήσαι σε ομάδες και γίνεις επικίνδυνος για τους ΝΑΖΙ, τους τραπεζίτες, τους σιωνιστές. ΑΠΛΑ θα ψευτοϋπάρχεις για να σε χρησιμοποιούν χωρίς κκανένα δικό σου όφελος, χωρίς αμοιβή, όποτε χρειάζονται σκλάβο. ΑΠΛΑ θα φτιάχνεις πλούτο για τους ΝΕΟΝΑΖΙ αφέντες που σε κυβερνούν.

   —- ΕΔΩ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ.
—- ΕΔΩ, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΡΙΤΣΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ!!!!

Απάντηση