Ίσως και να έχει δίκιο ο Michalio Lakkos με τους χιμπατζήδες…..

4 Ιουλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ  === …..αν σκεφθείς ότι μέχρι πριν από 16 μήνες, οι χιμπατζήδες του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, δεν κουνούσαν ούτε μία Ελληνική σημαία, αλλά αφού έμαθαν να συμμετέχουν σε εκλογές, έμαθαν και τη χρηστικότητα της σημαίας στη συγκομιδή ψήφων.

  === Άλλωστε η “ευφυΐα” του ΝΑΖΙΣΜΟΥ και του ΦΑΣΙΣΜΟΥ έγκειται, στον να παίρνουν μια κοινή αλήθεια και να τη πετατρέπουν σε μεταχειρισμένη σερβιέτα, ώστε να εξασφαλίζουν προβολή από τα κρυπτοναζιστικά ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, τα οποία ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για να προκληθεί ο εμπορικός ντόρος προς αμοιβαίο όφελος.

  === Όταν η ΑΛΗΘΕΙΑ με την οποία λειτουργεί ο μέσος άνθρωπος, πέσει στα χέρια των χιμπατζήδων του ΝΑΖΙΣΜΟΥ, αυτοί έχουν τον τρόπο και τις οδηγίες του ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ τους, να τη μετατρέψουν με τη χυδαιότητά τους και τη ΔΕΙΛΙΑ τους συνάμα, σε κάτι το χυδαίο και αποκρουστικό, αλλά αγκίστρι για την αλίευση βλακών και ηλιθίων. ΔΕΙΛΙΑ, που φαίνεται ξεκάθαρα και στο επίμαχο βίντεο, όταν ο χιμπατζής σε μερικά δευτερόλεπτα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!!!!

  === Το αμέσως μετά τη ναζιστική φωτοβολίδα πρέπει να βλέπει κανείς και όχι τον χαβαλέ της φωτοβολίδας του ναζισμού. ΔΕΙΤΕ τη “γεναιότητα” μετά το 21΄ και τη καρατζαφέρικη κωλοτούμπα μετά το 23.10΄ του βίντεο που ακολουθεί:

Απάντηση