ΓΟΡΙΛΑΣ ΝΑΖΙ   ===  HYPERCOMODO

  === Μετά από μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες στα βουνά, βορειοανατολικά της Bandundu και νοτίως του ποταμού Kasai, της κομμουνιστικής Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, από ομάδα εθνικιστών… Γαλλοεβραίων, Γερμανοεβραίων και Αμερικανοεβραίων επιστημόνων, επιβεβαιώθηκε η φημολογούμενη θρυλική ύπαρξη του εθνικιστή γορίλα Aki Leu, αρχηγού της φυλής με πανάρχαιες προπελασγικές ρίζες Agamitsu!!!!

  === Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο εθνικιστής Aki Leu αγωνίζεται εδώ και χρόνια στα βουνά, για να ανατρέψει το κομμουνιστικό καθεστώς της Kinshasa, το οποίο ελέγχεται και επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από πάσης φύσεως μαϊμούδες και από έκφυλες χιμπατζίνες Bonobo!!!!! Για λόγους προσωπικής ασφάλειας, ο λαϊκός αγωνιστής Aki Leu, κατεβαίνει στο ποτάμι, μόνο για κατούρημα, για να πλύνει τις ποδάρες του ή για να πηδήσει κρυφά καμιά όμορφη Bonobo!!!!

  === Όταν η ερευνητική επιστημονική ομάς έφθασε στο απόκρυφο στρατηγείο του Aki Leu, ο τελευταίος έστειλε δια μέσου αυτών, θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στη Χρυσή Αυγή και στον Άδωνις Γεωργιάδη, δια τον οποίο μάλιστα τόνισε ότι είναι σφόδρα ερωτευμένος και ότι μόλις ανατρέψει το παράνομο καθεστώς των κομμουνιστών μαϊμούδων, θα έρθει στην Ελλάδα για να τον παντρευτεί στους Δελφούς!!!! Οι επιστήμονες τον ενημέρωσαν ότι ο Άδωνις είναι παντρεμένος με την Ευγενία, αλλά ο ετοιμόλογος Aki Leu χαμογελώντας απάντησε “No problems!!! Θα τη παντρευτώ κι΄ αυτήν!!!!!!”

  === Αινιγματική ήταν η στάση του εθνικιστή ηγέτη των Agamitsu, όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Μιχαλολιάκο, καθήν στιγμή δηλώνει θαυμαστής της Χρυσής Αυγής. “Άλλο το κόμμα και άλλο οι ημιτασιόν ηγέτες. Ή nazi-nazi ή Bonobo – bonobo” δήλωσε με νόημα και έκλεισε το μάτι. “Εμείς οι Agamitsu, αυτούς τους έχουμε εδώ για διασκέδασση και στρατιωτικό περίπατο” συμπλήρωσε γελώντας, ενώ σε οφ δι ρέκορντ συζήτηση, άφησε υπονοούμενο, ότι ο Νίκος είναι μισός Bonobo, ενώ αυτός και οι γορίλες εθνικιστές συναγωνιστές του, είναι απ΄ ευθείας απόγονος των προπελασγών που εξεστράτευσαν μετά του Hercules τα προϊστορικά χρόνια στη κεντρώα Αφρική και μετέδωσαν πρώτοι τον αρχέγονο ρατσισμό. Αναπάντητο άφησε δε το ερώτημα, για το άλλο μισό του…..

  === Όταν ήρθε η ώρα του συγκινητικού αποχωρισμού, ο υπερήφανος γορίλας σηκώθηκε όρθιος και τείνοντας την δεξιά του κραύγασε: “Aki Leu – Αίμα – Τιμή – Χρυσή Αυγή!!!!!!”

Απάντηση