ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ  === Παρά τις μακακίες του γεννημένου ανώριμου σιωνιστή αρχηγίσκου του ΣΥΡΙΖΑ (ναι του ίδιου καραγκιόζη, που το σκυλολόϊ του γάβγιζε επί μήνες στην εξεταστική για Παπακωνσταντίνου, ως και χθες-προχθές στους διαδρόμους της βουλής των ξεφτίληδων, αλλά στο τέλος ψήφισε….. ΛΕΥΚΟ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!) περί ανικανότητος της ΝουΔου να κρατήσει στην αγκαλιά της τον παχύσαρκο Βενιζέλο με το απόκομμά του, εμείς εδώ βλέπουμε, ότι οι διαπραγματεύσεις για ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βενιζέλου και του αληταριού του ψευδοΠΑΣΟΚ που του απόμεινε, βρίσκονται σε κακό δρόμο και σύντομα τα φαιοπράσινα φαλιμέντα, θα φιγουράρουν στη σύνθεση της διεφθαρμένης ποδοσφαιρικής ομάδας της ΝουΔού!!!

  === Ο διακαής πόθος της μεγαλομετόχου και των δύο ομάδων, Μέϊρκελ, είναι να φτιάξει ένα πλούσιο πάγκο αποβρασμάτων της κοινωνίας, άξιο να σταθεί στον διεθνή ανταγωνισμό, απέναντι στις παγκοσμίου φήμης ομάδες της Μαφία, της Καμόρα, της Γιακούζα, της Γουόλ Στριτ, του Λονδίνου και της Φρανγκφούρτης!!!! Η ίδια πηγή μας αποκάλυψε, ότι η επενδύτρια Μέϊρκελ, άρχισε να τοποθετείτε με αξιόλογα κεφάλαια και απ΄ ευθείας προμήθειες, και στην επαγγελματική ομάδα αποτυχημένων πρώην ψευδοΠΑΣΟΚων πολιτικών του ΣΥΡΙΖΑ, από όπου επηρεάζει τον ηλίθιο σιωνιστή, και τον σπρώχνει να λέει τη μια μαλακία πάνω στην άλλη,  στο νεόκτιστο γήπεδο του δικομματισμού.

  === Στα πλαίσια αυτής της επένδυσης, έχουν επενοικιαστεί καθηγητές μιμητικής του ξε-Χάρβαρντ και διδάσκουν τον νεοκαραγκιόζη Τσίπρα στη παλαιο-Παπανδρεϊκή φωνητική και στη παλαιο-Παπανδρεϊκή κινητική, ώστε να παρουσιάζεται ευκολοχώνευτος ως νούμερο συγχρόνως και πεντόβολος!!!!

  === Αυτό όμως κανείς δεν μπορεί να το θεωρήσει αρκετό σαν πρόκριμα της νεοηγεμονίας μιας σάπιας αριστεράς (που δεν υπέβαλε καμιά επίσημη πρόταση ΚΑΤΑ του Παπακωνσταντίνου), καθότι οι χρηματιστηριακοί παίχτες έχουν επενδύσει πολλά στην υπόθεση της συγχώνευσης, δι΄ απορροφήσεως του ψευδοΠΑΣΟΚ στην ακροδεξιά σιωνιστική και ναζιστική ΝουΔού του Σαμαρά-Μπενάκη. Στα πλαίσια αυτών των στρατηγικών κινήσεων, ο κύριος μεταγραφικός στόχος, που ακούει στο όνομα ΜΠΕΝιζέλος, γνωστός στον υπόκοσμο των διεφθαρμένων πολιτικών και με τα ψευδώνυμα Βαντζέλης ή Σαπιοκοιλιάς, έχει αποκτήσει στα κεντρικά της ΝουΔου ΑΕ στη Συγγρού, το δικό του γραφείο 5Χ5, για να στεγάσει το κόμμα του σαν συνιστώσα του νεοναζισμού!!!!! Από εκεί και το στιγμιότυπο της προπόνησης του αντισυνταγματολόγου, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…. Όπως διαπιστώνετε ιδίοις όμασι, έχουν τα κατάλληλα εργαλεία, για να μη κουράζονται οι λερωμένες χείρες τους!!! Η συμβολική αγκαλιά, είναι μεταλλικής κατασκευής, με προδιαγραφές να σηκώσει 10 τόνους σάπιο κρέας!!!…

  === ΝΑΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ…. ΜΗ ΙΣΧΥΟΝ!!!!!

Απάντηση