ΣΥΡΙΖΑ -ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ   === Δεν με ενδιαφέρει αν είναι εν γνώσει της επίσημης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν πρόκειται για ημιαυτόνουμους νταβατζήδες, που έρχονται σάπιοι, να αντικαταστήσουν την κρατούσα σαπίλα ΝουΔού – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ.

  === Σημασία έχει ότι οι πληροφορίες περί οργανωμένου καθεστώτος επερχόμενης ροζ σαπίλας στα νοσοκομεία, με αισχρή εκμετάλλεσυη των ανήμπορων ασθενών, πληθαίνουν και λένε:

  — — ότι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ηγετίσκοι, εμφανιζονται με ΜΕΓΑΛΟ-ΣΤΕΛΕΧΗ νοσοκομείων σε θαλάμους ΑΡΡΩΣΤΩΝ, ομάδες ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ κλπ, σαν…. η μελλοντική ΕΞΟΥΣΙΑ και μοιράζουν ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ….

  — — ότι…. πραγματοποιούν ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ με στελέχη νοσοκομείων…..

  — — ότι κάνουν…. προγραμματικές δηλώσεις…..

  — — ότι ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ «επαφες» με…. μέλλοντες υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, κλπ, κλπ, κλπ παλαιοκομματικές μαλακίες του κώλου……

  === Και μη χειρότερα…. Πρακτικές του ενός σάπιου κομματιού του ψευδοΠΑΣΟΚ που έχει μετακομίσει στον επίσης σιωνιστικό ΣΥΡΙΖΑ του πεντόβολου!!!!

=== ΚΑΝΕΝΑΝ δεν περιμένω να διαψεύσει….. ΚΑΝΕΝΑΝ δεν περιμένω να αποδοκιμάσει……

=== ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ μονάχα δίνω στους ασθενείς: ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΠΙΑ ΜΟΥΡΗ, είτε είναι της κυβέρνησης, είτε είναι της αντιπολίτευσης!!!!

Στο προσωπικό δεν δίνω καμιά συμβουλή. Το θεωρώ κατά 70% ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ γι΄ αυτό τα μεγάλα καθίκια τολμούν ακόμα και συνεχίζουν την ίδια παλαιοκομματική απάτη.

7-7-2013 ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
— — Ο γνωστός γραφικός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Στρατούλης με τον λεγόμενος ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ διευθυντής Μεταμοσχεύσεων και ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του ΛΑΙΚΟΥ και προ τριμήνου εκλεγείς καθηγητής νεφρολογίας, ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΕΤΗΣ,
— — μέλος της ΟΜΑΔΟΣ 7 ΣΟΦΩΝ του…. ΜΟΣΙΑΛΟΥ για την υγεία,
— — ΑΡΧΙΚΑ στέλεχος του ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ,
— — ΜΕΤΑ στέλεχος της….. ΝΔ,
— — κουμπάρος και πατριώτης του Καλαματιανού υπουργού αμύνης του Κ. Καραμανλή, Λαμπρόπουλου,

— — συμπατριώτης του Σαμαρά.
— — «φίλος» του Αβραμοπουλου,
— — «φίλος» της ΝΤΟΡΑΣ,
— — ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ
— — που ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ……
— — Στο ΛΑΙΚΟ ετοιμάζουν την ΔΙΑΔΟΧΗ του καθεστώτος εξουσίας ΚΑΙ…. ΜΕΣΩ των καναλιών με την ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ επόμενη ΣΥΡΙΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΣΤΗΜΙΟ….

Απάντηση