Έπεσε η μάσκα του… ΔοΝιΤη… ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

3 Φεβρουαρίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Eμείς δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, διότι την μάσκα του πατριώτη του την έχουμε βγάλει από καιρό. Ίσως κάποιοι ανύποπτοι να ξαφνιάζονται. Η εθνοπροδοτική ομολογία του πως προτιμά να υποκύψει στην νέα τάξη πραγμάτων των εβραιομασόνων από το να κάνει την επανάσταση του, αποδεικνύει πως όσα γράφαμε κατά καιρούς για αυτόν τον χαμερπή τύπο, ήταν ΑΛΗΘΕΙΑ.
Τις τελευταίες ημέρες λόγω νέων εντολών που πήρε από τα ανθελληνικά κέντρα που υπηρετεί, το έχει ρίξει στον άκρατο αντικομουνισμό, σε μια προσπάθεια να μας βάλει να σφαχτούμε μεταξύ μας. Ο πολιτικός αρχιμαλάκας-δούλος του Δ.Ν.Τ, που με την συναινετική ψήφο του πέρασε η συμφωνία, νομίζει ότι μπορεί να φέρει νέο εμφύλιο στην Ελλάδα για αποπροσανατολισμό, και ασφαλώς μόνο ένας Καρατζαφερης μπορεί να αναλάβει τέτοια ηλίθια αποστολή.
Τι τον ενδιαφέρει ρε πρακτορίσκο τον κοσμάκη που δεν έχει να φάει το …Κ.Κ.,Ε;
To K.K.E έφερα στην χώρα το Δ.Ν.Τ και μας έβαλε σε ομηρία;
Aυτο κυβερνούσε και μας υπερχρέωσε;
Στα αρμίδια μας το τι κάνει η αριστερά. Εσύ που εξαπατάς τον κοσμάκη παίζοντας το υπερπατριώτης, είσαι ποιο προδότης, και πολύ ποιο χειρότερος από αυτούς.
Εάν ρε καθαρματάκι ο Κολοκοτρώνης είχε την νοοτροπία σου, θα ήμασταν ακόμα σκλάβοι, ούτε αντίσταση 40-41 θα υπήρχε, ούτε τίποτα, και η Ελλάδα θα ήταν το εν τρίτο.
Και για να καταλάβουν μερικοί πως λειτουργείς, έχουμε να ρωτήσουμε τα εξής, που δείχνουν και τον ελεεινό χαρακτήρα σου.
Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί απέλυσες προ ημερών την Κα Κοττακη ,στέλεχος και υπάλληλο σου ; ( Το ορθοδοξία έγραψε λάθος ,πως ήταν μετακλητή υπάλληλος)
Μήπως γιατί δεν την ήθελε η ..αρχηγός Κατερίνα στα …πόδια της, λόγω στο ότι έχει βλέψεις βουλευτικές και στο ψηφοδέλτιο θα ήταν δίπλα-δίπλα, αφού έχουν τα ίδια αρχικά; ( KOTAKH-KOKKINOY)
Tο πως το αποδέχτηκε ο καραγκιοζομπουμπούκος που ο πατήρ Κοτάκης είναι διευθυντής του πολιτικού του γραφείου για αυτό και την έσπρωχνε στα κανάλια ,δεν ρωτάμε, Γιατί είναι γνωστό πόσο γελοίος όπως τον είπε και ο ΒΟΡΙΔΗΣ, είναι.
Μπορείς να μας πεις γιατί απέλυσες το Σάββατο τον πρώην γεν. διευθυντή του αποκόμματος σου τον ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ, και από διευθυντή του αμαρτωλού και ΕΥΡΩληστρικού σου ιδρύματος ΔΡΑΓΟΥΜΗ; Μήπως επειδή ήρθε σε επαφή με άτομα που δεν γουστάρεις ( π.χ Μ.Β ) και πανικοβλήθηκες μήπως… κελάηδησε τίποτα αμαρτίες σου;
Μπορείς να μας πεις τι σχέσεις έχεις, και από πότε συνήθισες να κάνεις μεταμεσονύκτιες τετ-ατετ παρέες στο la strada με όντως .. «εντυπωσιακό» …υπαλληλικό προσωπικό θηλυκού γένους;
Μπορείς να μας πεις τι σχέση έχει στην …ζωή σου η …Βίκυ Παπαλουκά που την έχεις… σπρώξει παρουσιάστρια στο κολοκαναλό σου για να …εκπαιδευτεί στον …φακό, κάνοντας της ταυτοχρόνως… πολύωρα…. μαθήματα στο γραφείο σου, στο κανάλι ;
Την προορίζεις για να αναλάβει να διαβάζει τα δελτία τύπου που γράφεις αντί του ..Αιβαλώτη;
Τέλος ακόμη περιμένουμε να εξηγήσεις για την βίλα στις Βρυξέλλες, και στον ΚΟΡΦΟ Αργολίδας.

Πηγή: http://ixnos.blogspot.com/2011/02/blog-post_4395.html

Αναρτήθηκε από Διηνέκης – ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

Απάντηση