Βγήκε ανοιχτά στο πλευρό των Εβραίων και υποστηρίζει τον δικτάτορα τηςΑιγύπτου Μουμπάρακ!!!!!

Από τον  KHALED TOAMEH ABU

Η Παλαιστινιακή Αρχή ετοιμάζει διαδήλωση υποστήριξης του Μουμπάρακ στη Ραμάλα!!!!!

Δεκάδες υποστηρικτές (του Μαχμούντ Αμπάς) συσπειρώθηκαν για τη στήριξη του προέδρου της Αιγύπτου!!! Τα ελεγχόμενα από τη Φατάχ μέσα ενημέρωσης, αποκαλούν τον Ελ Μπαραντέι “πράκτορα της CIA”.

 

Δεκάδες υποστηρικτές της Φατάχ συναντήθηκαν στη Ραμάλα την Τετάρτη (χθες) για (να εκφράσουν) την υποστήριξή τους, προς τον πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ .
Η διαδήλωση -η πρώτη του είδους της στη Δυτική Όχθη από την αρχή της εξέγερσης στην Αίγυπτο- συνέπεσε με την επίθεση από υποστηρικτές του Μουμπάρακ, εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών στο Κάιρο. (Σημ. Μπαρμπανίκου: εννοούν τους προβοκάτορες, μεταξύ των οποίων συνελήφθησαν 4 ισραηλινοί πράκτορες που παρίσταναν τους “δημοσιογράφους”).
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Για τους Παλαιστίνιους, η αναταραχή στην Αίγυπτο είναι γλυκόπικρη
Πηγές στη Ραμάλα είπαν, ότι η διαδήλωση (υποστήριξης του Μουμπάρακ) είχε ξεκινήσει από την ηγεσία της Παλαιστινιακής Αρχής (ΠΑ -Μαχμούντ Αμπάς)), η οποία έχει απαγορεψει διαμαρτυρίες εναντίον του Μουμπάρακ στη Δυτική Όχθη.
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα καταδικάζοντας την Αιγυπτιακή αντιπολίτευση που σχηματίσθηκε γύρω από τον Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, τον οποίο αποκαλούν «πράκτορα της CIA» και προειδοποίησαν με απειλές, στρεφόμενοι κατά της “ξένης επέμβασης” στις εσωτερικές υποθέσεις της Αιγύπτου.
Τα ελεγχόμενα από την Φατάχ μέσα ενημέρωσης, ξεκίνησαν την Τετάρτη μια καυστική επίθεση κατά του Ελ Μπαραντέι, που μεταφράζονται ο «εγκληματίας πολέμου» και υπεύθυνος για την κατοχή, ο υπεύθυνος για τον πόλεμο στο Ιράκ, κλπ.

Click here for full Jpost coverage of unrest in Egypt Μέχρι την Τετάρτη, η ηγεσία της ΠΑ (Παλαιστινιακής Αρχής) απέφευγε να κάνει δημόσια σχόλια για τα γεγονότα στην Αίγυπτο. Ωστόσο, με τη “διαδήλωση” υπέρ του Μουμπάρακ και τις επικρίσεις κατά του Ελ Μπαραντέι στα media της Φατάχ, δείχνουν ότι ο πρόεδρος της Π.A. Μαχμούντ Αμπάς επέλεξε να συνταχθεί με τον στριμωγμένο από παντού Αιγύπτιο ηγέτη.
Ο Μαχμούντ Αμπάς, ήταν ένας από τους λίγους Άραβες ηγέτες, που τηλεφώνησε στον Μουμπάρακ, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, για να εκφράσει την αλληλεγγύη του, στον απειλούμενο από την εξέγερση Μουμπάρακ.
ΠΗΓΗ: http://www.jpost.com/MiddleEast/Article.aspx?ID=206421&R=R1
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Απάντηση