Πούλησαν στους Τούρκους και το Πυθαγόρειο της Σάμου!!!…

7 Ιουλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ - ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ  — — Οι μαρίνες ΤΙΝΟΣ αρμοδιότητα είναι;;;;;;

  — — Της Ολγας Κεφαλογιάννη  και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

  — — Η «μπουμπουλίνα» Ολγα(για τον τουρισμό) και ο «στρατάρχης» Μιλτιάδης(για τα λιμάνια)-των γνωστών οικογενειών και οι δυο- «ΠΟΥΛΗΣΑΝ» μετά τη Μυτιλήνη και το Πυθαγόρειο της Σάμου – λέγεται οτι τώρα ετοιμάζονται να δώσουν και την…Χίο(τα ακούς Κωστή;), αλλά οι δικές μας πληροφορίες λένε οτι οι Τούρκοι θέλουν να ρίξουν άγκυρα την Λήμνο(για ευνόητους – στρατιωτικούς και οχι μόνο-λόγους).

  — — Οι άνθρωποι είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ πλέον *Ο Τ.Κούικ είπε: Στην προηγούμενη ιδιοκτησία – για το Πυθαγόρειο- ο Δήμος Σάμου είχε ένα ποσοστό 3%, το οποίο είναι άγνωστο τι έχει απογίνει. Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον Δήμαρχο. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό, ότι οι Τούρκοι αγοράζοντας μαρίνες στα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο, σε συνδυασμό με τις δικές τους, δημιουργούν ένα θαλάσσιο τουριστικό ρεύμα που θα εκκινεί με σκάφη από τα παράλια της Τουρκίας, θα έρχεται στις…τουρκικές μαρίνες της Ελλάδας (για ημερήσιες ή πολυήμερες επισκέψεις), δημιουργώντας έτσι στους ξένους την πεποίθηση ότι διασχίζουν το… τουρκικό Αιγαίο.

  — — Ως Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχω επανειλημμένα αναφερθεί σε αυτό τον κίνδυνο του «κόκκινου Αιγαίου», μιλώντας και από το βήμα της Βουλής αλλά και σε ανακοινώσεις ή Ερωτήσεις μου. Μπροστά σε αυτή την άλωση, το Υπουργείο Εξωτερικών σιωπά, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας παρακολουθεί αδιάφορα και προφανώς η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ή πιάνεται στον ύπνο ή της υποδεικνύεται να μην ασχολείται. Όσο για τους τοπικούς άρχοντες, δεν θα κάνω κανένα σχόλιο, γιατί είμαι πεπεισμένος ότι στην οποιαδήποτε ερώτησή μου θα μου απαντήσουν ότι «δεν ανακατεύονται σε ιδιωτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Με λίγα λόγια η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι- κομμάτι…Μήπως, κάτι ξέρουν περισσότερο, οι επιχειρηματίες που μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια τους, μας μαθαίνουν δωρεάν κάθε βράδυ την τουρκική γλώσσα;»

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥI-Reporter

Αναρτήθηκε από  newsnow.gr

Απάντηση