ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ   — — Καθοριστικό ρόλο στους χειρισμούς για τη λίστα φοροφυγάδων της Κριστίν Λαγκάρντ, έπαιξε κατά γενική ομολογία ο τότε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, που ήταν το δεξί χέρι του Γ. Παπακωνσταντίνου. Ήταν αυτός που με διάφορα ψεύδη και αλχημείες επιχείρησε να συγκαλύψει το γιγαντιαίο σκάνδαλο.

  — — Βέβαια, αντί να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, επιβραβεύθηκε για… την προσφορά του στους φοροφυγάδες και στον πολιτικό του προϊστάμενο.

  — — Ο Προβόπουλος φρόντισε να τον τοποθετήσει υπεύθυνο νομισματικής πολιτικής στην Τράπεζα Ελλάδος, με μισθό 10 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Η παραμονή του στη θέση αυτή μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις αποτελεί πρόκληση και σκάνδαλο για το οποίο φέρει ακέραια την ευθύνη ο Διοικητής της Τραπέζης Ελλάδος.

 — — Αναρτήθηκε από  lykavitos.gr

  — — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Πρόκειται για τον κακοποιό, ο οποίος όταν αποκαλύφθηκαν πριν από ένα μήνα τα πάντα, επικαλέσθηκε τη…. κακή του μνήμη για να δικαιολογήσει τις απάτες του και τη συνενοχή του!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: Είχε δίκιο ο Φλωράκης όταν έλεγε ότι δεν φτάνει να έχεις ΤΙΤΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, αλλά χρειάζεσαι και ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ…. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΤΛΟ ΠΑΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ….
ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΠΥΡΟΥ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗ.
ΜΕ το όνομα αυτό, ΑΠΛΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ……

Απάντηση