ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ -ΘΑΛΑΣΣΑ -ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ -ΜΠΑΝΙΑ 1  — — Υπάρχουν κάποιοι ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ με κεφαλαία δημοσιοκάφροι, που κάθε καλοκαίρι αναμασούν τη ναζιστική ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ καραμέλα: “Κρίση?… ποια κρίση….. Οι παραλίες είναι γεμάτες!!!…” — Κάτι ανάλογο με τη παπαριά για τις “γεμάτες ταβέρνες” ενώ αποκρύπτουν ότι το 70% των ταβερνών έχουν βάλει λουκέτο!!!

  — — Μη τους ακούτε τους τρελάρες που σας θέλουν κλειδαμπαρωμένους με 38-40 βαθμούς καύσωνα, ενώ αυτοί θα έχουν όλες τις θάλασσες δικές τους. ΑΠοτέ οι στοιχειώδεις ανάγκες δεν ήσαν είδος πολυτέλειας. Τη γυναίκα σας, τα παιδιά σας ή τη παρέα σας, τα μπρατσάκια σας, τα κουβαδάκια σας και βουρ για πλατσουρίσματα. Αν το συνδυάσετε και με το γκρέμισμα ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ περιφράξεων του αιγιαλού, ακόμα καλύτερα, για να τη σπάσετε στα καθίκια που διαδίδουν ψευδείς, αντιθαλασσικές ή και αντιορειβατικές ιδεολογίες. Με όποι μεταφορικό μέσον έχει ο καθένας στη διάθεσή του.

  — — Μια καλή παρέα, μπόλικο κέφι, λίγο θέλασσα, λίγο πεύκο, μεζέδες απ΄ το σπίτι και μπόλικη ανατρεπτική συζήτηση και σχέδια, για το πως να πάρουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν και μας κλέβουν. Για αλληλοενημέρωση και να στήνονται παγίδες σε κάθε κοπρίτη, ότι χρώμα και αν φοράει, ή και αν το παίζει άχρωμος, και να τους αλλάζουμε τα φώτα. Όπου δείτε λαμόγιο σε παραλία ξεσκίστετο. Να μη τους αφήνουμε να πλησιάζουν τα 2 χιλιόμετρα από τον αιγιαλό. Μπορούμε να τους κάνουμε το καλοκαίρι κόλασι και φυλακή. Με τσαμποκά!!!! Είδατε το χουνέρι που έπαθε ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ Κασίμης???

  — — Μπορείτε να παίξετε κι΄ εσείς, παρόμοια παιχνίδια, στις παραλίες, στις ταβέρνες, και όπου δείτε να πλησιάζει απαγορευμένη ζώνη, οποιοσδήποτε απατεώνας. Απλά, να επιβάλετε τη συνταγματική τάξη!!!!!!!

  — — Επίσης είναι απόλυτα φυσιολογικό, τον μήνα Ιούλιο, οι αναρτήσεις να είναι λιγότερες, διότι υπερισχύει η επιθυμία και η ανάγκη να παραμείνουμε κολυμπιστές. Να μην ανησυχείτε για μένα, αλλά για όσα κάνει η χούντα εναντίον σας. Καλή διασκέδαση…..

Απάντηση