Για πόσο θα χρηματοδοτούμε την ανικανότητά τους;;;

10 Ιουλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΩΝ  — Δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε μια επιτυχία από την αποφράδα εκείνη ημέρα του 1ου μνημονίου. Το μόνο που κάνουν είναι να περηφανεύονται για το ότι έχουν δανειστεί τα περισσότερα χρήματα σε όλο το πλανήτη.
— Κατηγορούμε τους εαυτούς μας γιατί αφήσαμε τις τράπεζες να μας πιάσουν κορόϊδα με τα διακοποδάνεια και τα δάνειας πάσης φύσεως, την ίδια στιγμή που οι συγκυβερνήτες της καταστροφής υπερηφανεύονται για το ίδιο ακριβώς….το πόσο κορόϊδα είναι.

 — Και πιο είναι το αποτέλεσμα; Δανείζονται κι’άλλα για να….χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη (!!!), ενώ όλοι ξέρουμε ότι χρηματοδοτούν την παροχή της εξουσίας τους, και αυτούς που τους την εξασφαλίζουν ήτοι τις τράπεζες και τους “νταβατζήδες” εκδότες.

   — Ζητούν χαράτσια. Καταστρέφουν την υγεία, την παιδεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, την ασφάλεια, τις  ένοπλες δυνάμεις, τα ασφαλιστικά ταμεία. Ξεπουλούν τη χώρα μας για peanuts, εξασφαλίζοντας άσυλο σε κλέφτες και κέρδη σε τοκογλύφους.
   — Παίρνουν προκαταβολές από τους φόρους της επόμενης χρονιάς…. παίρνουν αύξηση παρακράτησης….. παίρνουν προκαταβολή από τα τεκμήρια…. να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν.
   –Ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν κι’άλλους τρόπους να προεισπράξουν τη διατήρηση τους στην εξουσία και την εξασφάλιση των ημετέρων, και εμείς… απλά συνεχίζουμε να χρηματοδοτούμε την ανικανότητά τους.
   — Έως πότε ρε παιδιά; Έως πότε θα λειτουργούμε ως μονάδες και ΠΟΤΕ ως ομάδες; Και προσοχή. Δεν μιλάω για επαναστάσεις, για πλατείες τύπου Καίρου και Κωνσταντινούπολης. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ λαπάδες για να κάνουμε κάτι αντίστοιχο.
   — Τουλάχιστον, μπορούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να συνεργαστούμε και να τους προσφέρουμε τον μεγαλύτερο τρόμο που θα μπορούσαν να βιώσουν; Μπορούμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ;

ΠΗΓΗ:  L1
Αναρτήθηκε από Petros Vergos

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Μόνο με μαζική και καθολική εξέγερση κατά πάντων των απατεώνων (και των υπό μεταγραφή αλητών) μπορεί να υπάρξει θετική μεταβολή…. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Απάντηση