ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ — Μετά τον διεθνή σάλο που προκλήθηκε μέσω μετάδοσης του βίντεο στο διαδίκτυο, το χουντικό αρχηγείο της παρακρατικής ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε, ότι διενεργεί…. προκαταρκτική έρευνα, για να διαπιστώσει ΑΝ διαπράχτηκαν αδικήματα από τους ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! (Μήπως η χούντα θέλει τον ορισμό του παρακρατικού αστυνομικού???)

 — Όλα συνέβησαν χθές, κατά τη διάρκεια μιας, από τις πλέον ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ διαδηλώσεις, που έγινε στο Θησείο, σε δρόμους ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΚΑΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, από άτομα που ήθελαν να συμπαρασταθούν στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ.

 — Αν ο Κώστας Σακκάς ήταν Εβραίος, η χούντα θα είχε καταρρεύσει από τις παρεμβάσεις της σιωνιστικής-νεοναζιστικής Διεθνούς Αμνηστίας απατεώνων.

 — Ο Κώστας Σακκάς, με την ανοχή χουντικών ανακριτών, κρατείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ πλέον του εξωφρενικού 18μήνου, ΧΩΡΙΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!!!!

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ — Εγώ φωνάζω: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΟΔΙΚΕΙΑ.

Απάντηση