ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ — Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, πως δρούσε και δρα ο σιωνισμός – νεοναζισμός, για την υπονόμευση της χώρας.

 — Ο Ν. Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος (τότε) του Συνασπισμού:    “….χαίρομαι που βρίσκομαι στο Μακεδονικό κοινοβούλιο….

 — Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΝΤΙΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ  ΣΤΙΣ 28-3-1997, ΣΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!!!!!

 — Και ενώ ο Γκλιγκόροφ επιμένει στη χρήση του κλεμμένου ονόματος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ο κ. Kωνσταντόπουλος -δήλωνε- ότι χαίρεται που βρίσκεται στο «μακεδονικό κοινοβούλιο»!…

 – ….Όταν όμως τού έθεσε εμμέσως το θέμα της λύσης της σύνθετης ονομασίας, ο γηραιός ηγέτης επανέλαβε, με κομψό πάντως τρόπο, την πάγια θέση που διακηρύσσουν προς τα έξω τα Σκόπια υπογραμμίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης, που όμως άφηνε να εννοηθεί ότι αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την «Δημοκρατία της Mακεδονίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «κάθε χώρα έχει τη δική της οντότητα και αυτοσυνείδηση»….

 – ….Μια “φράση του κ. Kωνσταντόπουλου κατά τη συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα της Bουλής της ΠΓΔM παρουσία της προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Iλίνκα Mίτροβα, ότι χαίρεται που βρίσκεται στο «μακεδονικό κοινοβούλιο», προσκάλεσε σχόλια. O ίδιος έσπευσε να την δικαιολογήσει λέγοντας πως «βρίσκομαι σε ξένη χώρα και σέβομαι τους θεσμούς και το όνομα που δίνει αυτή στους θεσμούς της».

Από Γ.Δ.

Απάντηση