Πρίν από λίγο ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν τους απεργούς στο υπό κατάληψη υπουργείο υγείας στην οδό Αριστοτέλους στην Αθήνα, κοντά στην Ομόνοια. Διέκοψαν τα κινητά.

Το STOPCARTEL TV είναι συνδεδεμένο συνεχώς  ΖΩΝΤΑΝΑ με το εσωτερικό χώρο του υπουργείου υγείας μεταδίδοντας τις εξελίξεις…. Θα καταγγελθεί κάθε προσπάθεια φίμωσης του διαδικτυακού καναλιού  και των απεργών
Διεκόπησαν οι επικοινωνίες των κινητών τηλεφώνων
Χωρίς να υπάρξει κανένας σοβαρός λόγος η οιαδήποτε ένταση, τα ΜΑΤ παρατάχτηκαν αιφνιδιαστικά πρίν από λίγο μπροστά στην είσοδο του υπουργείου που μέχρι τότε ήταν ανοιχτή την σφράγισαν και απαγορεύουν την έξοδο η την είσοδο των απεργών γιατρών και των αλληλέγγυων πολιτών.
Η προκλητική αυτή ενέργεια της αστυνομίας είναι προφανές ότι έχει πραγματοποιηθεί μετά από εντολή του αρμόδιου υπουργου Χρήστου Παπουτσή μετά από συνενόηση με τον υπουργό υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και πιθανό να αποτελεί προετοιμασία εφόδου για την εκκένωση του κτηρίου από τους απεργούς γιατρούς.

Καλούνται οι δύο υπουργοί όπως αναθεωρήσουν άμεσα τα όποια σχέδια επίθεσης κατά του υπό κατάληψη κτηρίου του υπουργείου,η οποία θα οδηγήσει  με μαθηματική ακρίβεια σε ανοικτή σύγκρουση  με ανυπολόγηστες συνέπειες και καταγγέλονται στην ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη.
Οι γιατροί που βρίσκονται μέσα στο κτήριο κάνουν έκκληση στους πολίτες να κατεβούν στην οδό Αριστοτέλους στην Αθήνα για βοήθεια  και συμπαράσταση .
Αναρτήθηκε από stopcartel

Απάντηση