Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ 1— Η εικόνα και το πανάρχαιο σύνθημα μου βγήκαν αυθόρμητα, μετά από μπαράζ μυξοκλαμένων δημοσιεύσεων ραγιαδισμού.

 — Τη μια, κάποια μάνα, αρχίζει και τελειώνει τη φιλοστοργία της, χτίζοντας και συντηρώντας ένα χρυσό κλουβί, που φαντάζεται ότι θα σώσει τα βλαστάρια της, από τη τρισκατάρατη αιμοβόρα χούντα και όλα τα κακά της μοίρας μας, με τα χέρια σταυρωμένα!!!!

 — Την άλλη, κάποιο βλαστάρι, που ακόμα αργεί για τα νήπια, δέχεται επίσκεψη, που??? Στο… ίδρυμα??? Στο… άσε… Δέχεται επίσκεψη από τη μάνα του και με “λεβέντικη” φωνή της λέει: “Μάνα, πάρε με από εδώ και δεν πειράζει αν δεν έχεις φαεί στο σπίτι για να φάω!!!”

 — Έχω την υποψία, ότι αυτές τις άκρως παθολογικά συγκινησιακές ιστοριούλες, την γενικά ίδια περίπου εποχή, τις κατασκευάζει το ίδιο ψώνιο, το οποίο έχει καιρό να επισκεφθεί τον ψυχίατρό του. Να είναι ο γκαγκάς Παπανδρέου?? Ο γκαγκάς Παπαδήμος??? Ο γκαγκάς Σαμαράς???? ή ο Βενιζέλος με τον Αβραμόπουλο??? Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να ξεχνά να πάρει τα χάπια του και για αρχή, τον βάζω στην εμπόλεμη ζώνη για να συνέλθει, αν μη τι άλλο, να μη μας τα πρίζει….

Απάντηση