ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ -ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ — Με αφορμή αρνητική ανάρτηση (πριν 17 μήνες του listonplace.blogspot.com) που αναδημοσιεύθηκε και στο Ολυμπία, 4-2-2012, ΚΑΤΑ του ΕΛΛΗΝΑ Ευρωβουλευτή της Γερμανίας ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ, τον οποίο διαστρεβλώνοντας συνέντυξή του, τον εμφάνιζαν να ζητά από την Ελλάδα να αλλάξει όνομα, ο φίλος Τ.Ν. με ρωτά: “λες να είναι αλήθεια???”
  — ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ
  — Έχω γράψει πολλές φορές, ότι στο εξωτερικό, οι ξένοι πολιτικοί αποκαλούν ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ τους “Έλληνες” πολιτικούς με τα χειρότερα και δεν διστάζουν να τους βρίζουν ως ΚΛΕΦΤΕΣ αν τους συναντήσουν. Ελάχιστοι τολμούν να βγουν έξω τα τελευταία 3 χρόνια, εξ αιτίας της αντιμετώπισης που έχουν και όποιοι βγουν προσέχουν που θα πάνε και ποιους θα συναντήσουν.
  — Με αυτή την έννοια, τους ξεφτιλίζουν και τους λένε, ότι δεν αξίζουν να λέγονται Έλληνες και ότι “η σημερινή Ελλάδα” προσβάλει το όνομα “Ελλάδα” και δεν το αξίζει.
  — Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο ΕΛΛΗΝΑΣ βουλευτής Χατζημαρκάκης, με αυτό το πνεύμα ΤΟΛΜΗΣΕ και μίλησε για ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ, τα οποία έχουν αλλοιώσει πλήρως την εικόνα της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο και ότι πλέον ο κάθε ξένος μπορεί να πει, ότι “ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ (ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΝΟΜΑ – ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ!!!!”
  — Αυτή η τοποθέτηση, παρουσιάστηκε εσφαλμένα από το Ολυμπία. Αυτή η τοποθέτηση, δεν διαφέρει πουθενά στα όσα έχω μεταφέρει και εγώ, μεταφράζοντας ξένα δημοσιεύματα. Αυτή η τοποθέτηση, κατά τη γνώμη μου, περικλείει τιμή και προστατευτισμό στην ιδέα “ΕΛΛΑΔΑ” και μας δείχνουν ότι δικό μας χρέος είναι να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τα καθίκια που τη ξεφτιλίζουν. Μας λέει απερίφραστα, ότι οι ληστές που μας κυβερνούν, ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ και διαφορετικά τον παρουσίασαν!!!!
  — ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ (wikipedia)
Ο νεποτισμός είναι η οικογενειοκρατία, η οποία εκδηλώνεται με την παραχώρηση θέσεων και αξιωμάτων σε συγγενείς και φίλους. Είναι η εκμετάλλευση από κάποιον του αξιώματος ή της θέσης που κατέχει, για να προωθήσει συγγενικά ή άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του σε θέσεις κι αξιώματα χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια. Η πρακτική αυτή εμφανίζεται συνήθως στην πολιτική και τη θρησκεία.
Ο όρος νεποτισμός προέρχεται από τη λατινική λέξη νέπος (nepos, γεν. nepotis) που σημαίνει «ανεψιός» ή «εγγονός».

Κατά του νεποτισμού και κατά της διαφθοράς μίλησε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος δεν είναι από το πουθενά. Χρόνια πολιτεύεται στη Γερμανία και τον τιμούν οι Έλληνες της Γερμανίας. Εκλέγεται Ευρωβουλευτής Γερμανίας με Ελληνικό θεματολόγιο, από τις αρχές του 2006!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ “Έλληνας” βολευτής δεν έχει πολεμήσει για τα Ελληνικά συμφέροντα, όσο ο Γιώργος Χατζημαρκάκης. Ενώ θεωρείται Ευρωβουλευτής της Γερμανίας, αυτός ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Ελληνικά Εθνικά και μη θέματα, ΑΔΙΑΚΟΠΑ. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε. Αν εδώ είχαμε επιλέξει 300 Χατζημαρκάκηδες, ποτέ δεν θα φθάναμε στη σημερινή κατάντια, να περιμένουμε σωτηρία, από αυτούς που μας κατέστρεψαν. ΑΥΤΟΥΣ είχε χτυπήσει ο Χατζημαρκάκης και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ιστοσελίδα Γιώργου Χατζημαρκάκη http://www.chatzi.de/gr/news.html

2 Comments

Απάντηση