ΤΟΥΝΤΑΣ Κ -ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ 2 — ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, που είχε δημοσιευθείστη ΖΟΥΓΚΛΑ 3-12-2012 και σε πολλές ιστοσελίδες, στο μικροσκόπιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) έχει μπει μεγαλογιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου και καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς ελέγχεται για μεγάλου ύψους φοροδιαφυγή.
  — Από τα έγγραφα-ντοκουμέντα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση της zougla.gr, προκύπτει ότι οι ελεγκτές της υπηρεσίας «ξεσκονίζουν» τους λογαριασμούς του εν λόγω πανεπιστημιακού, καθώς ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να «λησμονούσε» συχνά να δηλώσει στην εφορία τα χρηματικά ποσά που καταθέτονταν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς- και δεν είναι αμελητέα καθώς υπερβαίνουν τις 860.000 ευρώ!
  — Αξίζει να αναφερθεί ότι και ο πατέρας του ελεγχόμενου είναι επίσης πολύ γνωστός ιατρός ενώ διετέλεσε και καθηγητής της Iατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το 1994……
  — Το ρεπορτάζ ήταν πλούσιο και κατατοπιστικό….. Έκτοτε σκοτάδι βαθύ γαλαζιοπράσινο με ολίγη από ροζ!!!!

  — Ο μυστικός Τσουτσουνέρο “Τ.Ν.” έχει και το δικό του ρεπορτάζ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΗΓΗΣ για τον καθηγητή του Λαϊκού, αλλά και για τον αμαρτωλό ΕΟΦ!!!
  — O γιατρος ειναι απο τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, μου εμπιστεύεται!!!
  — Επι μηνες ολοκληρους τωρα, το ΣΔΟΕ ψαχνει για ΨΥΛΟ ΣΤ’ ΑΧΥΡΑ για να αποδειξει οτι ΑΥΤΟΣ ο γιατρος ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ….
  — Αληθεια, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΔΟΕ ψαχνει ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ να τον ΒΓΑΛΕΙ ΑΘΩΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ???
  — Παντως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ, προεδρος του ΕΟΦ, ξερει οτι ο γιατρος αυτος, που ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ!!! Επίσης “λέγεται” ΟΤΙ Ο ΜΑΑΑΑΑΓΚΑΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ με τα φαρμακα, τις εταιρεις και τα μαύρα λεφτα που ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ….
  — Προκειται για εκατομμυρια…. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα λεφτα? Που πηγαν τα φαρμακα? Που πηγαν τα ΑΡΧΕΙΑ????

  — Λέμε να συσταθεί τριμελής επιτροπή, από τον γκαγκά Σαμαρά, τον γκαγκά Άδωνις Γεωργιάδη και τον υιό του πρύτανη των τανκς, να μας βρουν και να μας πουν, ΠΟΥ και ΓΙΑΤΙ κρύφτηκαν ή χάθηκαν ΣΤΟΝ ΕΟΦ τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, στις οποίες εμπλέκονται ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ η κυβέρνηση η ίδια μέχρι στιγμής, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ!!!!???
(Αλήθεια ο κ. Τούντας, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ???)
  — Η υγειονομική κοινότητα, ΒΟΑ για την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του αρχείου ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΦ …της ΝΕΑΣ “ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΡΑΝΤ” – ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
Η αξία των στοιχείων που ΧΑΘΗΚΑΝ είναι πολλά εκατομμύρια…. Έτσι δεν είναι κύριοι της ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ???
Έτσι εξαφανίζονται τα αρχεία στο ΔΗΜΟΣΙΟ….????
  — Σαμπατακάκη δεν ξέρεις τίποτα??? Ρακιντζή ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ??? Σας κρατούν μυστικά, αλλά τώρα με συντονιστή τον Τέντε θα προκόψετε και θα σωθούμε όλοι…
Είναι ηλεκτρονικά τα αρχεία και είπαν ότι ΧΤΥΠΗΣΕ….  “ΙΟ” Ο ΔΙΣΚΟΣ….. (έτσι ξεδιάντροπα….)!!!!
Και τι κάνουν οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΙ  ΓΚΑΓΚΑΔΕΣ σου κύριε ΣΑΜΑΡΑ μας???? Μήπως δεν είναι γκαγκάδες, αλλά κάνουν “πλάτες”….???
ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ???….
Τόσον καιρό, μάλλον εικονικά ο ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ…. Αυτή είναι η οδηγία για την φοροδιαφυγή που πιάστηκε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ???….
  — ΚΑΙ……Αλήθεια, αληθεύει ότι υπεύθυνη (για το ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ) ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΟΦ, ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΥ, ο οποίος και αυτός είναι ανακατεμένος στις κλινικές έρευνες???… ΧΑ… ΧΑ… ΧΑ… …αμώ τις έρευνες, …αμώ!!!…

1 Comment

  • Ο/Η καλη λέει:

    το ξερω καλα αυτο το καθ….. <> τη μανα μου την εβαλε να υπογραψει να γινει πειραματοζωο χωρις να την αφησει να φερει το ασφαλιστηριο στο σπιτι η μητερα μου ηταν αγραμματη την εβαλε σε κλινικη μελετη μετα απο θεραπεια στο λαικο την πηγαμε με υψηλο πυρετο να τη δει δεν τις εδωσαν σημασια και μετα απο 10 μερες μπηκε στην εντατικη και πεθανε σε δυο μηνες – ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ — ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΠΟΛΛΟΙ εχω πολλα στοιχεια που τους καθιστουν υπευθυνους, ολη αυτή την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ

Απάντηση