ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ -ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ  — Πριν 15 λεπτά, σε μια επίσκεψη ρουτίνας στην ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας, πήγα να διαβάσω ανακοίνωση του καραγκιόζη Άδωνις Γεωργιάδη, σχετική με την ιδιωτικοποίηση των οικονομικών ελέγχων των νοσοκομείων, ενώ συνεχίζει να ταΐζει τους αστέρες του ΑΝΙΚΑΝΟΥ Σαμπατακάκη!!!! Το δελτίο τύπου σου σαχλαμάρα υπουργού λέει:
Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτώμενος σήμερα για τον επικείμενο αναπροσανατολισμό του ρόλου κάποιων νοσοκομείων, δήλωσε ότι:
   — «Είμαστε στη διαδικασία της εκπονήσεως του τελικού σχεδίου για την αλλαγή του ρόλου ορισμένων νοσοκομείων. Θέλουμε από τη μία να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες φροντίδας στους πολίτες και από την άλλη να έχουμε καλύτερη διαχείριση των πόρων και του ανθρωπίνου δυναμικού».
   — Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει και η σκέψη ενοποίησης Κέντρων Υγείας με Πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, όπου γνωστοποίησε ότι:
   — «Δεν είναι αυτό που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή αλλά πράγματι υπάρχει στο γενικό μας σχέδιο».

  — Στο κείμενο (όπως το βλέπετε στην εικόνα που πρόλαβα και έβγαλα αντίγραφο) η λέξη “σήμερα” ήταν λινκαρισμένη και κάνοντας ΚΛΙΚ με έβγαλε σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ιντερνετικού διαγωνισμού, με τη κάλπικη προσφορά “κέρδους” ενός ipad 2!!!!!! ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!!

  — Περιστασιακή, διότι η διαφήμιση “χάνεται”

  — Είναι όμως, τόσο ξέφραγο αμπέλι το υπουργείο του ΑΔΩΝΙΣ, ώστε να μπορεί να μπαίνει ο κάθε κερατάς ιδιώτης και να βάζει διαφημίσεις λές και είναι φτινιάρικη σελίδα του blogger, ενώ έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια για να κατασκευαστεί και ξοδεύονται για να τη συντηρεί ο φορολογούμενος πολίτης???? ή

 — Μήπως ο Άδωνις υπόγραψε συμβόλαιο με κάποιους ιδιώτες για να μπαίνουν διαφημίσεις???? Σε μια τέτοια περίπτωση, με ποια διαδικασία έγινε η συμφωνία και τι οικονομικό όφελος έχει το Ελληνικό Δημόσιο??? ή

Μήπως κάποιος μέσα στη γιάφκα των πιράνχας της Αριστοτέλους, βρήκε τρόπο να βγάζει μαύρο χρήμα, από τη μέρα που ανέλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης???? Κατά τη γνώμη μου, για να “χάνεται” η διαφήμιση, κάτι κατάμαυρο συμβαίνει!!!! ΦΙΛΟΙ μου, ας τον παρακολουθούμε πιο στενά τον ουρακοτάγκο του Σαμαρά…. Έχει πολύ ερευνητικό ενδιαφέρον η ιδιωτικοπάθειά του, μπρος και πίσω…..

Απάντηση