ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 1 — ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ — ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ  — 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013  (ν.ημ.) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  — Τέταρτη ημέρα αστυνομικής παρουσίας στο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. Αν και σε δημοσιογράφους το επίσημο κράτος διαψεύδει περί αστυνομικής επέμβασης , αστυνομικός (συνημμένες φωτό) με απόσπαση στο Άγιο ‘Ορος από την Θέρμη πριν λίγη ώρα φωτογράφιζε το κονάκι μας από όλες τις μεριές. Βάσιμες πληροφορίες εξακολουθούν να λένε ότι έχει δοθεί πράσινο φώς από την κυβέρνηση για αθόρυβη επέμβαση εναντίον μοναχών μας εντός Αγίου Όρους. Έκκληση βοήθειας του Μοναστηριού μας προς όλους τους συλλόγους φίλων της Μονής, από όλους τους Νομούς της χώρας.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 2 — Για μια ύστατη φορά έκκληση κάνουμε ότι δεν είμαστε εγκληματίες αλλά μοναχοί και εντάσεις εντός Αγίου Όρους δεν επιθυμούμε αλλά παρά την θέληση μας δρομολογούνται. Αν είναι θέλημα Θεού να χάσουμε το αίμα μας για να υπερασπιστούμε το κονάκι μας στον τόπο μετανοίας μας, ας είναι.

  — Γραφείο Τύπου Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου,

  — Άγιο Όρος

  — (Παρακαλούμε να μπει blur στις φωτό, είναι απλά αποδειχτικό στοιχείο. Δεν θα θέλαμε να εκτεθεί το όργανο.)

  — (Για όποιες διευκρινήσεις Ηρακλής Μωραϊτης, 6977253297)

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Να τον εκθέσουμε σε ποιους ρε Ηρακλή???? Αν κάνει τσαμπουκάδες προβοκατόρικους με δική του πρωτοβουλία, του χρειάζεται άγριο κράξιμο. Στη μουτσούνα του θα κολλήσουμε??? Αν πάλι εκτελεί διαταγές για το χατήρι του αλήτη και ανάξιου Βαρθολομαίου, μόνο ένα απόβρασμα θα καταδεχόταν να εκτελέσει τέτοιες ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΙΑΣ. Επομένως ας τον τιμήσουμε για να δείξουμε ότι δεν λέμε ψέματα τουλάχιστον.

Απάντηση