ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 3  — Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Ε.Ε. — ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ — ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ!!!!!

  — ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

  — Συνεχίζεται η παράλογη συμπεριφορά της αστυνομίας εναντίον των μοναχών μας.

  — 7η ημέρα αστυνομικού κλοιού στο κονάκι της Ιστορικής Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές. Είναι απίστευτο με πόση ευκολία μπορεί να βρεις όλη την αστυνομική δύναμη των Καρυών κάτω από το κονάκι μας. Θα μου πεις δεν είναι και το πολυπληθέστερο αστυνομικό τμήμα λόγο συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων. ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ…

  — Ας σταματήσει τώρα αυτή η ιστορία κουραστήκαμε εμείς οι πιστοί και φίλοι της Μονής. Σας θυμίζουμε ότι μια μύτη μοναχού μας, να ανοίξει. Το Άγιο Όρος δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Οι μοναχοί μας δεν είναι μόνοι.

  — Σχετικά ψηφίσματα και αναλυτικά δελτία τύπου έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια Υπουργεία Εξωτερικών, Προστασίας του πολίτη και Δικαιοσύνης.

  — Πανελλήνιοι Σύλλογοι Φίλων της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

  — Αναρτήθηκε από ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Απάντηση