ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ  — Στα πλαίσια της ληστρικής πολιτικής του, ο αχόρταγος άρπαγας και αλαζών οικουμενιστής ειδωλολάτρης Βαρθολομαίος, χρησιμοποιεί τη λέξη “καταληψίες” για να συκοφαντήσει τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Εσφιγμενίτες μοναχούς του Αγίου Όρους.

  — Ε, ΟΧΙ ρε ρασοφόρε πολιτικέ αληταρά!!! Οι μοναχοί της γνήσιας ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, είναι αυτοί που προσωποποιούν μια ασκητική συνέχεια εκατοντάδων χρόνων, η δε πλειοψηφία των γνήσιων μοναχών της που συκοφαντείς για να οικειοποιηθείς το μοναστήρι τους, το υπηρετούν πιστά, για 60, 70 και 80 χρόνια!!! Υπάρχουν εκεί, πριν καν εσύ υπάρξεις ως βδέλημα και υπάρχουν, όταν εσύ υπηρετούσες σαν αξιωματικός του τούρκικου στρατού!!!

  — Καταληψίας είσαι εσύ ρε ειδωλολάτρη πανθρησκευτιστή και τα 6-7 ανδρείκελα των Κατσουλιέρηδων, που βάφτισες τα τελευταία χρόνια ως Εσφιγμενίτες, γράφοντας στα παλιά σου υποδήματα ολόκληρο το κανονικό εκκλησιαστικό δίκαιο, ΑΝΑΞΙΕ ρασοφόρε.

  — Οι ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ, είναι οι εικονιζόμενοι, από τους οποίους, με τη συνδρομή του σάπιου ναζιστικού-σιωνιστικού καθεστώτος των Αθηνών, στερείς με αστυνομική πολιορκία, τα στοιχειώδη αναγκαία ΦΑΡΜΑΚΑ, και τα στοιχειώδη είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης. Αυτές είναι οι καταδικαστέες συμπεριφορές του Βαρθολομαίου, που τον κατατάσσουν στη κατηγορία των αδίστακτων πολιτικών καθαρμάτων. Αυτός είναι ο κάλπικος ιεράρχης που έχει αποκοπεί από την Ορθοδοξία και υπηρετεί τον παπισμό. Αυτός είναι ο Βαρθολομαίος, που θέλει να υποτάξει την Γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου στις τράπεζες και να μετατρέψει το Άγιο Όρος σε τουριστική επιχείρηση!!!!

  — Δικαστές και αστυνομικοί, θα είναι κατάπτυστοι σε όλη τους τη ζωή, αν αφεθούν και μετατραπούν σε άβουλα όργανα, ενός άθεου αδίστακτου ρασοφόρου τρομοκράτη. Δικαστές και αστυνομικοί, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι οι παραπάνω εικονιζόμενες άγιες μορφές της Ορθοδοξίας, είναι σε φυσική και οικονομική αδυναμία να υπερασπιστούν σε δικαστήρια τα στοιχειώδη θρησκευτικά τους και ανθρώπινα δικαιώματα, που επιχειρεί σκανδαλωδώς να τους καταπατήσει και να τους στερήσει ένας ρασοφόρος με έκδηλες απάνθρωπες συμπεριφορές, που χρήζουν ψυχιατρικής μελέτης. Η επιδιωκόμενη φυσική εξόντωση των αιωνόβιων μοναχών της Γνήσιας Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, ιστορικά θα κατατάξουν τον ρασοφόρο Βαρθολομαίο στο πλευρό του Νέρωνα.

  — Οι γνήσιοι Εσφιγμενίτες μοναχοί, με τη βοήθεια του Θεού και όλων μας,  θα αντέξουν και αυτή τη δοκιμασία.

Απάντηση