ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΡΓΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ  — Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (και όχι ΑΠΟΦΑΣΗ), του αυνάνα Αδωνάϊ,  είναι από χθες και υπάρχει ακόμα, στην διεύθυνση http://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/1809-apofash-toy-ypoyrgoy-ygeias-k-adwni-gewrgiadh-gia-thn-aytodikaih-argia-eikosi-iatrwn-toy-esy  της ιστοσελίδας του υπουργείου των πιράνχας, και λέει επί λέξη τη φράση:
— Με απόφαση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία είκοσι (20) ιατροί κλάδου ΕΣΥ, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.

  — ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ.

  — Θυμίζω ότι έχουν προηγηθεί οι σφαλιάρες που έπεσαν (και ας διαψεύστηκαν εγώ πιστεύω τον Αδωνάϊ), και η μαϊμού συνάντηση με 3-4 γιατρούς άγνωστου ακόμα σωματείου, που θέλησαν να κάνουν στον σιωνιστή – νεοναζιστή υπουργό αβάντα!!!!! Μεσολαβεί δε η παπαριά του πανηλίθιου Αδωνάϊ, της σημερινής γενικής απεργίας στα Δημόσια Νοσοκομεία!!!

  — Κίνηση απελπισίας και γκεμπελικής ναζιστικής προπαγάνδας, για να μειώσει βλακωδώς τις δυσάρεστες εντυπώσεις των αθλιοτήτων του??? Δεν θ΄ αργήσουμε να μάθουμε.

  — Ο κερατούκλης διαδίδει και αναμασούν τα εγκάθετα ΜΜΕ και οι έμμισθες ιστοσελίδες με καρμπόν, ότι “πρόκειται” για γιατρούς που έχουν εισπράξει το λαομίσητο φακελάκι!!! Ο συνειρμός του βλακός ολοφάνερος, αλλά…..

  — Αλλά να βγει και να μας πει ο πολιτικά αλητήριος κωλοτούμπας, το πόσο θα μας στοιχίσουν οι φακελάκηδες και μιζαδόροι, όταν δικαιωθούν στα Διοικητικά Δικαστήρια, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ!!!!!!

  — Επίσης να μας πει, πόσοι και ποιοι από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο των λαδωμένων ορθοπεδικών, συμπεριλαμβάνονται στους 20 ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ φακελάκηδες του ανύπαρκτου ΕΣΥ…..

Απάντηση