Δελτίο χουντικών ρουσφετιών 1….

26 Ιουλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013  — Αν κάθε μέρα κάνετε μια βόλτα στο Δεύτερο Τεύχος της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, εκεί που γράφονται θέλοντας και μη, όλα τα χουντικά ρουσφέτια, θα φρίξετε!!!

  — Ο λαός υποφέρει, η επίσημη εν ενεργεία χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου αυτοαναιρείται για να ικανοποιεί το σκυλολόϊ της και η ανεπίσημη χούντα σε αναμονή των πολιτικών αληταράδων του Τσίπρα σφυρίζουν αφιάφορα ή παίζουν κάλπικα με τους μόνιμα διαθέσιμους κλόουν σιωνιστές – ναζιστές!!!!

  — Ο λαός στενάζει από τις απολύσεις, την ακρίβεια, την άγρια φοροεπιδρομή, την ανεργία και η χούντα, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ, κρύβει τα παιδιά της, με αθρόες μετακινήσεις, μετατάξεις και γελείες προαγωγές σε ανώτερη κατηγορία, με αιτιολογικό, τη πρόσφατη απόκτηση εμπειρίας στην κατώτερη κατηγορία, στην οποία χουντοπροσλήφθηκαν!!!!

  — Αν ευκαιρείτε (επειδή έχω πολλές ταλαιπωρίες) να πάτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, για να διαβάσετε ολόκληρο το ΦΕΚ. Η χούντα έχει ξεσαλώσει παντού και δεν λογαριάζει τίποτα και ΝΑΙ, οι κοπρίτες του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολούνται με την ουσία αδικιών και προβλημάτων, αλλά το παίζουν αντιφασίστες, ενώ στηρίζουν τον ναζισμό από τον οποίο υποφέρει όλος ο λαός.

Απάντηση