ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ  — Δύστυχο κράτος στα νύχια αχόρταγων απατεώνων!!!!

  — Καμαρώστε ανικανότητα και τσαπατσουλιά!!!! Δεν έχει καμιά σημασία, αν βρήκαν τρόπο και τα διέθεσαν. Αυτό που μετρά είναι ότι τα διάθεσαν παράνομα, λόγω μη σύννομης τήρησης των κανόνων δημοσιότητας!!!

  — Σας έχω πει και άλλες φορές, ότι από αυτή τη συμμορία, όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Η έγκαιρη δημοσίευση στο ΦΕΚ, των αποφάσεων της δημόσιας διοίκησης, είναι η ουσιαστική διαύγεια. Αντίθετα, όταν αποφάσεις -ιδίως οικονομικού περιεχομένου- έχουν ήδη υλοποιηθεί και η δημοσίευση της κρατικής διακήρυξης στο ΦΕΚ γίνεται εκ των υστέρων, αυτό δείχνει και το μέγεθος της σαπίλας και της διαφθοράς σε ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

  — Δεν έχει κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόημα, να δημοσιευθεί το πρόγραμμα δημοπρασίας ή προεγγραφών αγοραστών, των προς διάθεση εντόκων γραμματίων του δημοσίου, μια βδομάδα μετά την προεγγραφή ή την… δημοπρασία!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ!!!! Είναι σαν να μεθοδεύτηκε η συγκεκριμένη ενέργεια, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ!!!!

  — ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ!!!

Απάντηση