ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-1  — Σε συνέχεια της ανάρτησης Δελτίο χουντικών ρουσφετιών 1….  σήμερα ανεβάζω ακόμα ένα χαρακτηριστικό που αποδεικνύει την αθλιότητα και την υποκρισία της σιωνιστικής χούντας των Αθηνών και των συμμάχων της, σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. (Όμοια ΦΕΚ υπάρχουν δεκάδες και έχω αποθηκεύσει μερικά).

  — Πρόκειται για άτομα με μικρή προϋπηρεσία (Ε΄ βαθμού) τα οποία απασχολούνταν σε θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) κυρίως κατηγορίας ΥΕ (Υποχρεωτικής εκπαίδευσης), αλλά και κατηγορίας ΔΕ (Μέσης εκπαίδευσης) από τις οποίες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Σύμφωνα με τις χουντικές αποφάσεις, αυτά τα παιδιά της χούντας, αντί να συμπεριλαμβάνονται σε καταλόγους διαθεσιμότητας και προς απόλυση (κατά τα ισχυριζόμενα των αποβρασμάτων υπουργών της σιωνιστικής χούντας), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, τους μετακινούν από θέσεις που πιθανότατα κινδυνεύουν, και τους πηγαίνουν σε…. ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ θέσεις που δεν…. υπάρχουν, αλλά ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!!! Αντί αυτών, απολύονται υπάλληλοι με μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό τίτλο σπουδών!!!!

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-2  — ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μετάταξη κατώτερων υπαλλήλων ΥΕ σε ΑΝΩΤΕΡΗ κατηγορία (ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ), διαπιστώνουμε την ευκολία, με την οποία η χούντα μετατάσσει υπαλλήλους κατηγορίας ΥΕ (που προσελήφθησαν πριν λίγο καιρό με συνοπτικές διαδικασίες) σε ανώτερη κατηγορία με επίκληση “απόκτηση εργασιακής εμπειρίας” που δεν έβλεπε πριν 1-2 χρόνια (!!!!!!!!!) και ενώ δεν υφίστανται ανάλογα ΤΥΠΙΚΑ προσόντα. Ακόμα μετατάσσει υπάλληλο από την κατηγορία ΥΕ (στοιχειώδους εκπαίδευσης) με ασήμαντη προϋπηρεσία (Υπάλληλος με Ε΄ βαθμό), στην κατηγορία…. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)!!!!

  — Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΠΕ) αλλά και άλλες υπηρεσίες, είναι η κύρια γιάφκα, η οποία με τη συνεργασία χουντικών δημάρχων, απορροφούν μαζικά τα παιδιά της χούντας.

   ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-3— Πέραν από το προσωποπαγές της νέας (και όχι υπάρχουσας) θέσης κάθε χουντόπαιδου και την ανυπαρξία πραγματικών αναγκών, η φράση κλισέ που προδίδει τη χούντα και αποδεικνύει ότι γράφει στα παλιά της υποδήματα αυτά που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ψηφίζει ως ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της τρόϊκα, είναι:  “…..Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν κενές θέσεις προς δέσμευση, η μεταφορά του υπαλλήλου γίνεται με δέσμευση ισάριθμων θέσεων που θα…. κενώνονται.” ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ????
— ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ — Μη περιμένετε να δικαιωθείτε ή να σας εξηγήσει η χούντα τις…. καλές προθέσεις της. Όλα είναι δείγματα σαπίλας και διαφθοράς. Η χούντα των ληστών θα απομακρύνει, μόνο αυτούς, για τους οποίους πιστεύει ότι κινδυνεύει. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση και… δημοκρατικό τόξο. Μέσα στη βουλή υπάρχουν μόνο υπηρέτες του ναζιστικού-σιωνιστικού τόξου και πρέπει να αγωνιστούμε, ακόμα και με κόστος ζωής, για να τους εκδιώξουμε από τη χώρα και να τους παραδώσουμε σε διεθνές δικαστήριο, να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

2 Comments

 • Ο/Η Vlasis λέει:

  Ο Συριζα που κολλάει αδερφέ?? Ο Μητσοτάκης και η δικομματική τι σχέση έχει με τον Σύριζα??

  • Ο/Η ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης λέει:

   ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
   ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ “ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΑΣΤΑΖΩΝ, Ε, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.
   ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΞΑΙΡΕΣΗ.

Απάντηση