ΜΑΝΤΕΛΗΣ -ΣΗΜΙΤΗΣ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΠΑΓΚΑΛΟΣ -ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  — Τον έχω αναφέρει πολλές φορές και κυρίως σατύριζα εδώ και στο avragioz πιο παλιά, την αθλιότητα των εξουσιών του κράτους, το οποίο άφηνε τον κατά γενική ομολογία “ROCKO” της ληστοσυμμορίας του σιωνιστή Σημίτη, να μας δουλεύει άγρια. Είχε ομολογήσει ότι εισέπραξε μαύρα χρήματα υπέρ του ΠΑΣΟΚ και οι ανακριτές τον άφησαν να φύγει!!!! Ενδεικτικά, μπορείτε να ξαναγελάσετε, με τις γελοιοφωτογραφίες των αναρτήσεων:

ΚΩΔΙΚΑΣ “backola”: ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΡΟΚΟ” ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ — PART ONE

ΚΩΔΙΚΑΣ “backola”: Ο ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ “ROCKO”, ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ — PART TWO ZA

ΚΩΔΙΚΑΣ “backola” THREΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΡΙΟΛΙΕΣ: ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ, Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΚΙ Ο …..”ΜΑΝΤΕΛΑ”…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τη νύχτα των Ιμίων, ο Σημίτης παρέπεμψε τον αρχηγό της ΕΥΠ στον …Μαντέλη!!!

— Τώρα πληροφορούμαστε ότι ο εισαγγελέας προτείνει την ποινική του δίωξη!!! Μόνον αυτουνού??? Τόσα χρόνια έθαψαν την υπόθεση, δεν την έχουν παραγράψει ακόμα??? ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

  — Παραπέμπεται ο Μαντέλης για τη Siemens. Ο Κώστας Σημίτης, η Ντόρα Μπακογίαννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνουν αλώβητοι;;;

— Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι κεντρικοί πυλώνες πολιτικής ισχύος, μέσω των οποίων η Siemens προωθούσε τα συμφέροντά της στην Ελλάδα, από το 1990 μέχρι την αποκάλυψη του σκανδάλου, ήταν η οικογένεια Μητσοτάκη και το “σύστημα” Σημίτη.  Άλλωστε, ο Σημίτης ήταν αυτός που προσέλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αξιοκρατικά κριτήρια υποθέτω, με παχυλότατο μισθό σε εταιρεία της Εθνικής Τράπεζας.
ΜΑΝΤΕΛΗΣ -ΠΑΓΚΑΛΟΣ -ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ  Αλληλεγγύη τύπου “μαφίας”.
— Για όσους θεωρούν τραβηγμένο το χαρακτηρισμό, το “σύστημα” Μητσοτάκη ήταν αυτό που έστησε μαφιόζικου τύπου μηχανισμό στην εξέλιξη της υπόθεσης Οτζαλάν, στο γραφείο του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, όπου λειτούργησε το χαλκείο εναντίον των μαρτύρων της προδοσίας, για να διασωθεί ο Σημίτης και να συνεχίσει να δίνει έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στη Siemens, η οποία στη συνέχεια δώριζε τηλεφωνικά κέντρα, πλυντήρια, σιδερωτήρια και …ψησταριές στην Οικογένεια Μητσοτάκη.
— Τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το παιδί της διαπλοκής και της διαφθοράς, με τα τιμολόγια των 120 χιλιάδων ευρώ από τη Siemens, που “ξέχασε” να πληρώσει, και το εξ αδιαιρέτου οικόπεδο με τον Χριστοφοράκο, ανέλαβε να εκδιώξει δημοσίους υπαλλήλους που προσλήφθηκαν με μη αξιοκρατικά κριτήρια από το κράτος.
Μετά είναι να μην αναρωτιέται κανείς πώς θα πάει αυτή η χώρα μπροστά!
Ακολουθεί δημοσίευμα του Βήματος:
Παραπομπή Μαντέλη για τη Siemens προτείνει ο εισαγγελέας Παπαδάκου Γιάννα 
Η υπόθεση θα κριθεί χωριστά από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών καθώς έχει διαχωριστεί για τον πρώην υπουργό λόγω κινδύνου παραγραφής
Την παραπομπή του πρώην υπουργού Αναστάσιου Μαντέλη για το σκάνδαλο της Siemens, εισηγείται ο εισαγγελέας εφετών Γαληνός Μπρης, με πρόταση που κατέθεσε στο Τριμελές Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.
Η πρόταση υποβάλλεται ξεχωριστά από την όλη υπόθεση, λόγω κινδύνου παραγραφής, και ο κ. Μπρης προτείνει να παραπεμφθεί ο πρώην υπουργός για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρότασή του προς το Συμβούλιο, ο εισαγγελέας τονίζει ότι πρέπει να παραπεμφθούν επίσης, ο Ηλίας Γεωργίου, πρώην στέλεχος της Siemens, για ενεργητική δωροδοκία και ξέπλυμα, και οι Αριστείδης Μαντάς, πρώην συνεργάτης του υπουργού, Αντωνία Μάρκου, παρένθετο πρόσωπο – στο όνομά της ήταν ο λογαριασμός του πρώην υπουργού, αλλά και ο Γ. Τσουγκράνης, κουμπάρος του υπουργού και επίσης παρένθετο πρόσωπο σε λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα.
Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι δέχθηκε 450 χιλιάδες γερμανικά μάρκα από τη γερμανική εταιρεία προκειμένου να προωθήσει τη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση του συστήματος τηλεπικοινωνίας του δημόσιου τότε ελληνικού οργανισμού. Τα χρήματα προέρχονταν από τα μαύρα ταμεία της Siemens και με το ψευδώνυμο «A. Rocos».
Β ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΣΗΜΙΤΗΣ -ΔΑΦΝΗ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΡΟΖΑΚΗΣΗ υπόθεση αποκαλύφθηκε από έγγραφο σημείωμα του Χρήστου Καραβέλα, ο οποίος κατέγραφε το όνομα της Αντωνίας Μάρκου και το λογαριασμό της στην ελβετική τράπεζα UBS για την υποδοχή των χρημάτων για λογαριασμό, όπως αποδείχθηκε, του Τάσου Μαντέλη.
Ο τελευταίος ομολόγησε ενώπιον της Προκαταρκτικής Επιτροπής της Βουλής ότι δέχθηκε πράγματι αυτά τα χρήματα, αλλά όπως ισχυρίστηκε, ήταν απλώς μία χορηγία για την προεκλογική του εκστρατεία!
Αναρτήθηκε από ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απάντηση