ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡ ΑΝΑΤΟΛΗΣ   — Την ομάδα Σώρρα – Λαμπράκη την αντιμετωπίσαμε εξ αρχής, όπως της έπρεπε και τίποτα δεν αλλάζει πάνω σε αυτό το θέμα. Οι απατεώνες παραιτήθηκαν από τη προσπάθεια να ξεγελάσουν τους πάντες και άνοιξαν άλλο παιχνίδι απάτης με ανύπαρκτα ομόλογα Αμερικάνικου δημοσίου.

  — Εδώ πάλι, είχαμε αφήσει μια μικρή χαραμάδα, για τη περίπτωση που θα υφίσταντο ανεξόφλητες μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient), και να μην μπαίνουν βλακωδώς στον κόπο, να κάνουν ηλίθιους συσχετισμούς, οι υποστηρικτές της συμμορίας των ψευτοσωτήρων. Είπαμε, οι Σώρρας, Λαμπράκης, Γεωργαντζάς, Καριώτης και Σία, έχουν εγκαταλήψει το σωσίβιο με εξοφλημένες μετοχές.

  — ΟΜΩΣ στις πρόσφατες αναρτήσεις:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η Τράπεζα της Ελλάδος, εμμέσως πλην σαφώς, λέει ότι δεν έχει στα χέρια της έγγραφα εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής ΑΕ!!!

Περί της υπ΄ αριθμ. 151174 μετοχής Τράπεζας της Ανατολής, του τραπεζίτη Στέφανου Γεωργίου Αθηνογένη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής χωρίς εξοφλητική σφραγίδα της Εθνικής Τράπεζας!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΕ — Διαπιστώσεις με αφορμή διπλή ανακοίνωση περικοπής μερισματαποδείξεων.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ακόμα 15 ασφράγιστες-ανεξόφλητες από την ΕΤΕ μετοχές Τράπεζας της Ανατολής, με πιστοποίηση αυθεντικότητας!!!!

διαπιστώσαμε ότι ΘΕΜΑ ΣΟΒΑΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, για τις περιπτώσεις κατόχων ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ μετοχών της απορροφηθείσης από την ΕΤΕ, Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient):

1.– ΔΙΟΤΙ Υφίστανται εξ αρχής αμφισβητήσεις κατόχων-δικαιούχων, σε χρόνο, που καταρρίπτει ακόμα και τους ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ της ΕΤΕ, περί παραγραφής αξιώσεων, υπέρ των…. ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΕ!!!

2.– ΔΙΟΤΙ Δεν υφίσταται ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, στον κρίσιμο χρόνο, περί κινδύνου παραγραφής, προς τους ανά την υφήλιο κατόχους μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient), οι οποίοι δεν παρέδωσαν για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο, τις μετοχές τους στην ΕΤΕ προς εξόφληση!!!

3.– ΔΙΟΤΙ Εξ αρχής και ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ η ΕΤΕ, ως διάδοχος της απορροφηθείσης τράπεζας, εμφανίζει ισολογισμούς, χωρίς απεικόνιση της ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ της, που απορρέει από την ύπαρξη αναξόφλητων μετοχών Τράπεζας της Ανατολής, ΕΣΤΩ, μέχρι, τον κατά την πρόσφατη άποψή της, χρόνο παραγραφής, που σημειωτέον στα έγγραφά της δεν τον συγκεκριμενοποιεί, αλλά τον επικαλείται!!!

4.– ΔΙΟΤΙ Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, για διαφορετική αντιμετώπιση από το καθεστωτικό σύστημα, τουλάχιστον ενός κατόχου μετοχών, ο οποίος βεβαίως και ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ…. ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!

5.– ΔΙΟΤΙ Αρνείται πεισματικά και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ, να δώσει αιτούμενα στοιχεία στους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΑΝΑ κατόχους ανεξόφλητων μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’Orient), και απαντά με “άλλα αντί άλλων” στα εύλογα αιτήματα για παροχή στοιχείων, που της θέτουν οι έχοντες έννομο συμφέρον!!!

ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ σαν το σημερινό που βλέπουμε στην εικόνα, το κράτος της μπανανίας των τραπεζιτών, εκπροσωπούμενο δια του Υπουργείου Οικονομικών και δια της Τραπέζης της Ελλάδος, οι οποίοι είναι και τα κατά νόμο ΑΡΜΟΔΙΑ ελεγκτικά όργανα ελέγχου και διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, επιδεικνύουν μια εξίσου με την ΕΤΕ, επικίνδυνη και εγκληματική συμπεριφορά, και αντί να παρέμβουν να διαπιστώσουν τι συνέβει και εξακολουθεί σκανδαλωδώς να συμβαίνει, περιστρέφουν το μπαλάκι προς και περί την υπόλογη …ΕΤΕ!!!

1.– ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ είναι, ότι δεν αμφισβητούν την γνησιότητα των επικαλούμενων μετοχών, οι οποίες εκ της ταυτοποιήσεως τους και εκ των εξωτερικών τους γνωρισμέτων, είναι εύκολο να αποδειχθούν αν είναι γνήσιες και το κυριότερο, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ!!!

2.– Οι δύο φορείς (Δημόσιο/Υπουργείο Οικονομικών και Τράπεζα της Ελλάδος) ως ΕΠΟΠΤΙΚΑ όργανα διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος, ΝΑΙ μεν είναι προσεκτικοί και δεν ομιλούν περί παραγραφής, αφού το δημόσιο δεν οφελήθηκε ΠΟΤΕ από τυχόν ανεξόφλητες μετοχές, αλλά συμμετέχουν σε ένα βρόμικο παιχνίδι ανευθυνότητας ΚΑΙ ενώ ως όργανα που υπόγραψαν όλες τις διαδικασίες εξαγοράς και απορρόφησης μιας τράπεζας από την ΕΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ, μιλούν με το παραπάνω έγγραφο, περί μη ύπαρξης “ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ” ενημέρωσης!!! Αυτή η βλακωδέστατη απάντηση, της Τράπεζας της Ελλάδος, από μόνη της καθιστά τη διαδικασία της εξαγοράς, εξ αρχής ΑΚΥΡΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ. Στη καλύτερη των περιπτώσεων, θα μπορούσαν να πουν, ότι ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΠΡΟΣ ΦΥΛΛΑΞΗ, αλλά ΟΧΙ ότι δεν είχαν “πρωτογενή ενημέρωση.” Και από που την είχαν??? Από καμιά γειτόνισσα στις Τσιτζιφιές ή στα Εξάρχεια??? Ας τα κλείσουν τα παραμάγαζα, αν διατυπώνουν ισχυρισμούν, δια των οποίων αυτογελοιοποιούνται και καθίστανται ανύπαρκτοι και άχρηστοι!!!

3.– Οι εποπτεύοντες την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος (Υπουργείο Οικονομικών και Τράπεζα της Ελλάδος) ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΕΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΕΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ, ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΛΛΕΓΧΟΥ, ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Εκ της σαφούς και αποδεδειγμένης αυτής γνώσεως, αποδεικνύεται, ότι οι ελεγκτικοί φορείς εποπτείας του τραπεζικού συστήματος ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ στους θεσμοθετημένους ρόλους τους και ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ να ενεργήσουν, σύμφωνα με τις αρμοδιότητές τους, παραπέμποντας το θέμα, στην ελεγχόμενη ΕΤΕ, η οποία συνεχίζει να παίζει στο γήπεδο των συμφερόντων, των αλλοδαπών μετόχων της πλειοψηφίας, η οποία και έχει σφετεριστεί κάθε όφελος, από τις μη σύννομες διαδικασίες ολοκλήρωσης και απεικόνισης μιας εξαγοράς.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, δια του οποίου η Τράπεζα της Ελλάδος ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ να πράξει τα νόμιμα, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του τραπεζικού συστήματος, με πρωταγωνιστές, το Υπουργείο οικονομικών, την Τράπεζα της Ελλάδος και πρωτίστως τους αλλοδαπούς μετόχους πλειοψηφίας και διοίκησης της ΕΤΕ!!! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΓΑΔΙ…!!!

Απάντηση