ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ 1  — Είχαμε γράψει αρχικά στις 4 – 4 – 2013, “Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει γαργάρα το ξεφώνημα του Μητρόπουλου για εξαγωγή κεφαλαίων, από τον… ξεφωνημένο Άδωνι???.” Κανένας μεταλλαγμένος ψευδοΠΑΣΟΚος και ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκινήθηκε.

  — Ακολούθησαν οι αναρτήσεις 3 και 4 Ιουνίου 2013, “ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΦΕΥΓΑΛΕΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ!!!” και “Αλέξης Μητρόπουλος, ΜΕΓΑ φοροφευγαλέο θέμα 2: Μήπως χρωστάς και στο Πανεπιστήμιο Αλέξη???…” αντίστοιχα, εδώ και αλλαχού!!!

  — Πανικόβλητος ο Αλέξης Μητρόπουλος, έβγαλε δελτίο τύπου με κάτι χαρτιά για γέλια και για κλάματα, και δια της φορολογικής του δηλώσεως, ο πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος, τα έκανε απολύτως σκατά, ΔΙΟΤΙ έδειξε ότι σε μια εκπρόθεσμη φορολογική του δήλωση, είχε κοτσάρει ένα μεγάλο μέρος από το φοροδιαφεύγον 1.000.000 €, ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΗΛΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ, αλλά, στα κεφάλαια που μειώνουν την ετήσια τεκμαρτή δαπάνη!!!! Όχι δηλαδή σαν είσπραξη αμοιβής, αλλά σαν να τα είχε κάπου από τα παλιά και είπε να τα χρησιμοποιήσει για να δικαιολογήσει κάποιο βερβάτο τεκμήριο!!!! Τέτοια αδήλωτη δήλωση έκανε και ζητά και τα ρέστα!!!

  — Το φοροδιαφεύγον 1.000.000 € είναι μέγα ζήτημα, διότι ο κύριος δεν είναι κανένας αγράμματος κακομοίρης της Δραπετσώνας ή του Δενδροπόταμου. Ο Αλέξης είναι Οικονομολόγος, Εργατολόγος, Νομικός, Καθηγητής Πανεπιστημίου, Βουλευτής ΚΑΙ δεν ξέρω τι άλλο τι!!!! ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ή καλύτερα, ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ!!!

  — Η αρένα ζητά ενημέρωση και είναι αγριεμένη, διότι μπάφιασε από λιοντάρια ξέδοντα και σωτήρες τσεπολόγους.

  — Αγανακτεί και ο Τ.Ν. και απέστειλε ένσταση και προσφυγή!!! “100 ημερες πέρασαν!!! ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ????” με ρωτά και νιώθω ενοχές για λογαριασμό της σωτηρίου χούντας των αντισυνταγματολόγων και των γελωτοποιών με πτυχίο Χάρβαρντ…..

  — Ένα έχω να πω φίλε Τ.Ν.: Ίσα ζύγια, ίσα σταθμά!!! ΔΙΟΤΙ το είπαμε και το ξαναλέμε, ΚΑΙ η σημερινή σύνθεση του κυνοβουλίου, είναι ένας αχταρμάς διαπλεκόμενων με τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη φοροδιαφυγή πολιτικών αλητών. Αν κάποιος εισαγγελέας ενδιαφέρεται σοβαρά για εμπειρογνώμονα, προσφέρομαι εθελοντής, αδαπάνως!!!

Απάντηση