ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ  — Παραιτήθηκε η φίλη του Σίμου Κεδίκογλου

  — Παραιτήθηκε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές –και πολύ καλά έκανε– η Μαντώ Κόλλια, μετά το σάλο που ξέσπασε από την αποκάλυψη για τον διορισμό στο γραφείο του ως μετακλητής υπαλλήλου, για να μην γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

  — Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σχέση του κυβερνητικού εκπροσώπου με την κ. Κόλλια άρχισε μετά τον διορισμό της στην Γενική Γραμματεία.

  — “η διοίκηση δια του παραδείγματος δεν είναι απλά ένας άλλος τρόπος διοίκησης, είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος διοίκησης”

  === ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!!

Σίμο Κεδίκογλου, άλλος ..αγαπάει, άλλος πληρώνει; Κι εσύ διορισμένη;

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ 2Τι θα γίνει ρε μ’ αυτή την κομματική νομεγκλατούρα και τα τζάκια, που κατσικώθηκαν στο λαιμό της πατρίδας και θέλουν όλοι ντε και καλά να πληρώνονται από το δημόσιο; Δείτε την ξεφτίλα:
Η κυρία με την οποία διατηρεί αισθηματικό δεσμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, ανάγεται στη σφαίρα της ιδιωτικής του ζωής) διορίστηκε στο γραφείο του (αυτό μας ενδιαφέρει πάρα πολύ γιατί πληρώνεται από τον ελληνικό λαό)!
Σαμαρά ΑΠΕΛΥΣΕ την ΤΩΡΑ!!! Να δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα η διορισμένη κυρία Κόλλια. Αϊ σιχτίρ πιά με το δημόσιο! Να δουλέψει και κανένας «εκλεκτός» στον ιδιωτικό τομέα!

ΠΗΓΗ:  blogspot.com

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: ΟΙ ΠΑΡΑΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ
Αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ!!! Να γίνει θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης, από ποιον???
Από τον διεφθαρμένο ΣΥΡΙΖΑ???
Από το ανύπαρκτο ΚΚΕ???
Από τους υπαλλήλους εφοπλιστών, τραπεζιτών και εργολάβων???
Τώρα πλάκα με κάνεις????????
Και στο φινάλε, ΕΔΩ δεν κρίνουμε καμιά προσωπική σχέση. ΕΔΩ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

Απάντηση