Συνοδοί ΑΜΦΙλεγόμενων ανδρών….

31 Ιουλίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΣΥΝΟΔΟΣ  — «Νέα 25 ετών, μορφωμένη, άπταιστα 3 ξένες γλώσσες, έξυπνη και θελκτική, μπορεί να κρατήσει συντροφιά σε κυρίους υψηλού επιπέδου για κάλυψη, ταξίδια, συνέδρια, δημόσιες εμφανίσεις και ότι άλλο ζητηθεί. Σοβαρές προτάσεις μόνο.» Είναι μια συνηθισμένη ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ αγγελία, που απευθύνεται κυρίως, σε συγκεκριμένη ΑΜΦΙλεγόμενη κατηγορία «ανδρών.»

  — Για παράδειγμα: Υπάρχει πασίγνωστος γκέϊ τραγουδιστής πρώτης γραμμής, ο οποίος κάνει τις μεσόκοπες να καρδιοκτυπούν με τις ερμηνείες ερωτικών τραγουδιών, πλην όμως εκ φύσεως του του βγαίνει το πολυπόθητο για 40ρες και 50ρες αντριλίκι. Θέλει όμως και να τις κρατά σε απόσταση και στη συντήρηση του ονείρου. Αυτό το πετυχαίνει με τη…. μακροχρόνια μίσθωση μοντέλας, η οποία δεν αποκλείεται, να είναι παράλληλα και τραγουδίστρια ή ηθοποιός ή οικονομολόγος ή οτιδήποτε, αρκεί να είναι αποδεδειγμένα εχέμυθη και να μπορεί να παίζει τη κάλυψη που ζητά ο φλώρος τραγουδιστής. Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, για 2-3 χρόνια «τα είχε» με πασίγνωστη ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια, την οποία αντικατέστησε με αλλοδαπό μοντέλο, που και αυτού η σύμβαση έληξε πριν 3 μήνες. Αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή, η πασίγνωστη ηθοποιός-τηλεπαρουσιάστρια, εκμίσθωσε τις υπηρεσίες της, σε άλλον γκέϊ γνωστό τραγουδιστή!!!

  — Η ιστορία δεν είναι φανταστική και ανάλογες εκδουλεύσεις «συνοδών ΑΜΦΙλεγόμενων ανδρών» κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, με πελατολόγιο καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, πολιτικούς και γενικά ευκατάστατα άτομα που όχι μόνο δεν φημίζονται για τον ανδρισμό τους, αλλά έτσι και ανοίξουν το στόμα τους, σου δίνουν την εντύπωση, ότι στα 50+ τους, δεν έχουν ξεκολλήσει από το βυζί της μαμάς, ή ότι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις εμπεριέχουν πλήθος ιδιαιτεροτήτων.

  — Οι γυναίκες συνοδοί τέτοιων «ανδρών» έχουν κόστος και αποτελούν σοβαρό έξοδο για τον συγκαλυπτόμενο, για τον οποίο μη μπαίνετε τσάμπα στον κόπο να αναρωτηθείτε «τι του βρήκε η γκομενάρα του αποτριχωμένου!!!!» ‘Ετσι συμβαίνει συχνά, ο μεν καλλιτέχνης να επιβάλει την «μοντέλα» σαν καλλιτεχνική γλάστρα στη παράστασή του (θέατρο, κέντρο διασκέδασης κλπ), ο δε επιχειρηματίας να την εμφανίζει ως αυτοαπασχολούμενη φασοντζού ή υπάλληλο, ώστε να εκπίπτει φορολογικά η δαπάνη του φερετζέ και ο παραμέν πολιτικός, φορτώνει το εικονικό αμόρε, ως πούστης επί 2, στον κρατικό προϋπολογισμό.

  — Σε όλες τις περιπτώσεις, έτσι και αποκαλυφθεί η θεατρική παράσταση, γίνεται χαμός και πανικός και το κοινωνικό κόστος για τον άτριχο «άντρακλα-βιτάμ» που δεν ξέρει να φιλά γυναίκα, γίνεται πολλαπλάσιο. πραγματική καταστροφή!!!!

Απάντηση