ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ -ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΙΚΑ  — Τ.Ν.: “Ροβέρτο Σπυροπουλε ΕΣΥ γιά ΟΛΑ αυτά στο ΙΚΑ είσαι ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ?????”

  — Χέλι!!! Τό΄χουν οι ευτραφείς!!! Ξεπερνά και τον Ρακιντζή στους ελιγμούς, για να δείξει ότι κάνει και αναμασά κάθε τόσο ένα σκάνδαλο που έσπασε μόνο του, ενώ βοά ο τόπος για εκατοντάδες άλλα. Κάνει και παλικαροσύνες το παλικάρι της φακής!!! Ο πολιτικός αλήτης του ψευδοΠΑΣΟΚ, που έχει βάλει σκοπό της κατάμαυρης ζωής του, να οδηγήσει τους εργαζόμενους, σε συντάξεις πείνας των 360€!!!! Αυτός ο θρασύτατος αρχικοπρίτης, που ανέχεται εργοδότες, που στους 50 απασχολούμενους, οι 49 να είναι… ανασφάλιστοι!!!!! Αυτή η πολιτική μαφία, που ΠΟΤΕ δεν έστειλε στον αρμόδιο εισαγγελέα τους εισφοροκλέφτες εργοδότες και που κατέχει κορυφαίες δημόσιες θέσεις, χωρίς να κατέχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Ο ταμίας του γκαγκά, μας λέει για να σκεπάσει τον πρόσφατο ντόρο για την ανασφάλιστη εργασία!!!!

  — Πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ είναι η ζημιά στο ΙΚΑ Καλλιθέας μέχρι τώρα από τις ενέργειες της θηλυκής συμμορίας που φέρεται να τελούσε απάτες μέσω πλαστών επιδομάτων, όπως είπε κατά την κατάθεσή του στο δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη τους, ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

  — “Βρισκόμαστε στα ίχνη εξυγνίασης κι άλλων παραβατικών συμπεριφορών στους κόλπους του ΙΚΑ, η χρονική περίοδος που κάποιος αμέριμνα μπορούσε να παραβατεί έχει τελειώσει” πρόσθεσε .

  — Υπενθυμίζεται ότι για απάτη κατηγορούνται έξι γυναίκες υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας και δύο σύζυγοι των συγκεκριμένων υπαλλήλων οι οποίοι φέρονται να χορηγούσαν πλαστά επιδόματα σε ασφαλισμένους που δεν τα δικαιούνταν.

ΠΗΓΗ:  thebest.gr

Απάντηση