ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ -ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 1   — HYPERCOMODO

  — Η κατάσταση ως γνωστόν είχε φτάσει στα όριά της και η χώρα, και ιδίως ο υπουργός Αδωνάϊ, κινδύνευαν να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

  — Σχετικά είχαμε ενημερώσει στην ανάρτηση Σε αναστάτωση το υπουργείο του Αδωνάϊ Γεώργη-Άδη!!! Εκλάπη το USB, με τα ονόματα των 20 επίορκων γιατρών!!!…  και στην ανάρτηση Ενώ ο Πούτιν κάλεσε τον Άδωνις να μοιραστεί μαζί του τον φανταστικό του λούτσο, στη Ρωσία και αλλού…. και στην ανάρτηση Συμπληρώθηκαν τέσσερα 24ωρα από την ανακοίνωση απόφασης του Αδωνάϊ Γεωργιάδη και απόφαση δεν βλέπουμε!!!.

ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ -ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 2

  — Όπως εξ αντικειμένου διαπιστώσαμε όλοι μας, εκτός του φόρτου εργασίας του υπουργού με τον οδηγό του, εκτός των απολύσεων που έχει ετοιμάσει, εναντίον όλων εκείνων των χαβαλέδων, που ξύνισαν τις μούρες τους μόλις έγινε ο Αδωνάϊ υπουργός ολικής καταστροφής της υγείας και παράδοσής της στα πιράνχας, εκτός του ότι πρέπει να θυμηθεί σε ποια τρύπα του έχει βάλει το USB με τη λίστα Γεώργη-Άδη, των ούτε 19, των ούτε 21, αλλά 20 ακριβώς επίορκων γιατρών, που για να κερδίσει χρόνο βλακείας είπε ότι του την έκλεψαν, θαυμάζει αλλά αρχίζει να νιώθει τρόμο, για τους λούτσους, για τους οποίους και δεν του αποκάλυπτε ο Πούτιν, αν θα του εφαρμόσει τον μεγαλοπρεπή λούτσο ή τον μικρολούτσο του.

  — Στη σύσκεψη που είδαμε ότι πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο καταστροφής της υγείας και στο οποίο κλήθηκε επειγόντως και συμμετείχε η Ευγενία με το κόκκινο μπικίνι της (που δεν πρόλαβε να βγάλει λόγω του κατεπείγοντως), βρέθηκε λύση και την λύση την έδωσε η Ευγενία. Με περίσσευμα θάρρους, αποφασιστικότητας και εθελοντισμού, προσφέρθηκε να πεταχτεί μέχρι τη Μόσχα του λουτσοφόρου Πούτιν και να γευματίσει λούτσους μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και ησυχάστε. Οι λούτσοι που ψάρεψε ο Πούτιν συντηρούνται στη κατάψυξη και διατηρούνται σε άριστη κατάσταση και δεν κινδυνεύει να πάθει τόποτα. Έχει ξαναφάει κατεψυγμένα αλιεύματα.

Έβαλα όλους τους Tsoutsouneros να σταματήσουν όλες τις κυκλοφορίες και χρησιμοποιώντας πατίνι, ποδήλατο, βάρκα, τραίνο και αερόπλανο, με ελικόπτερο ρεζέρβα, πρόλαβα να φτάσω στη Μόσχα πριν απ΄ αυτήν, γι΄ αυτήν, έτσι για να της πάρω δυο κουβέντες πριν συναντήσει τον λουτσοφόρο Πούτιν και γευματίσει τους διάσημους λούτσους του και μείνουμε ρέστοι, χωρίς ένα γεια!!!

Συναντηθήκαμε fatsa to fatsa, για να γίνει ο παρακάτω ιστορικός διάλογος:

ΜΠΑΡΜΠΠΑΝΙΚΟΣ: Ευγενία…? Στη Μόσχα εσύ???…
ΕΥΓΕΝΙΑ: (Αμήχανα) ….Ο πρόεδρος Πούτιν…. Ξέρεις….
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Τι??? Θα παίξεις το βιολί του???
ΕΥΓΕΝΙΑ:  Ίσως…, αλλά….
ΕΥΓΕΝΙΑ: Ο πρόεδρος Πούτιν είχε την καλοσύνη, να με καλέσει να φάμε together τον μεγάλο του λούτσο, αυτόν που έπιασε προχθές στο ποτάμι….

Για το χατήρι σας και για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!

Απάντηση