ΤΣΙΠΡΑΣ -ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ -ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ    — ….Αύριο ο Δραγασάκης, από βδομάδα ο Λαφαζάνης, μετά Στρατούλης, Κωνσταντοπούλου, Γλέζος, Σκουρτέλης και άλλοι 27 κατασκευαστές συνιστωσών!!!! Εν προκειμένω ο ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΣ φασίστας Παπαδημούλης είναι σαφέστατος. Όποιος χρειάζεται διερμηνέα, να ρωτήσει τον ίδιο….
— Παπαδημούλης: O ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται στους πάντες τα πάντα

Σε λίγους μήνες θα αυτοδιαλυθούν οι συνιστώσεις, δεσμεύεται ο βουλευτής Β΄Αθήνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Παπαδημούλης.
Υποστηρίζει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται στους πάντες τα πάντα” αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν όλοι όσοι θα βγουν τώρα σε διαθεσιμότητα, ούτε βέβαια θα επανέλθουν μισθοί και συντάξεις στα επίπεδα του 2009.

  — Ποια είναι η εκτίμησή σας για τις πολιτικές εξελίξεις; Θα μακροημερεύσει η κυβέρνηση;
— Ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύουν. Η καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική του μνημονίου έχει εξαντλήσει τις αντοχές της πλειοψηφίας της κοινωνίας και το περίφημο “φως στο τούνελ” δεν λέει να φανεί. Όσο για το success story του κ. Σαμαρά, ήταν τόσο πλασματικό που έχει εξαφανίσει ακόμη και από το κυβερνητικό λεξιλόγιο.

  — Αναμένετε ότι θα εκδηλωθούν κοινωνικές εντάσεις τέτοιες που θα δημιουργήσουν πολιτικά γεγονότα;
Η κοινωνική ένταση υπάρχει και εντείνεται, ακόμη κι όταν δεν εκφράζεται με κινητοποίησεις. Την τροφοδοτούν η εκρηκτική ανεργία, η συνεχιζόμενη μεγάλη ύφεση, η θερινή καταιγίδα των νέων μέτρων σε βάρος των ασθενέστερων και πολλά άλλα.

  — Λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια. Δηλαδή, δεν προβέλεπεται επαναπρόσληψη όσων απολυθούν μετά την ένταξη τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας;
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει, ωριμάζει, μεγαλώνει, ακριβώς, γιατί παίρνει αποστάσεις από το παρελθόν της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που έταζαν λαγούς με πετραχήλια προεκλογικά και έκαναν τα εντελώς ανάποδα μετεκλογικά. Αν απολυθούν κάποιοι επίορκοι για παράδειγμα, η δική μας δέσμευση δεν είναι να τους επαναπροσλάβουμε. Εννοείται ασφαλώς ότι θα έπρεπε να είχαν απολυθεί χθες. Όπου πάλι υπάρχουν αποφάσεις άδικες, αναξιοκρατικές και αντισυνταγματικές, φυσικά θα επανορθώσουμε τις αδικίες και θα επαναφέρουμε τα πράγματα στη νομιμότητα, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που θα μας δίνει η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας τότε.
Όπως, προσφυώς, είπε πριν από λίγες ημέρες ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, “αυτό που προέχει τώρα, και μάλιστα επειγόντως, είναι να σβήσουμε τη φωτιά στο δάσος, γιατί ένα δάσος που καταστρέφεται σε λίγα λεπτά, χρειάζονται χρόνια για να αποκατασταθεί”.

  — Θα επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι της ΕΡΤ;
Οι κυβερνητικοί μεθοδεύσεις για την ΕΡΤ είναι προκλητικές και απαράδεκτες και φυσικά δεν μας δεσμεύουν. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα αξιοποιηθούν με σχέδιο, αξιοκρατία και αποδοτικότητα για να υπηρετήσουν μια Δημόισα Ραδιοτηλεόραση με υψηλότερο κύρος, τηλεθεάση και ακροαματικότητα. (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Αυτά κάνει και ο Σαμαράς με τον Μητσοτάκη)

  — Θα αποκατασταθεί ο κατώτατος μισθός;
Έχουμε δεσμευτεί να επαναφέρουμε την ισχύ των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της τελευταίας εθνικής συλλογικής σύμβασης που αφορά στον κατώτατο μισθό. Ποτέ όμως δεν είπαμε, όπως ψευδώς μας κατηγορεί η αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα, ότι, πατώντας ένα κουμπί, όλοι οι μισθοί, οι συντάξεις και οι κοινωνικές δαπάνες θα επανέλθουν στα επίπεδα του 2009.

Πηγή: Τύπος της Κυριακής
Αναρτήθηκε από Ξυπνησρε Ρε!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Τι και ποιον δεν καταλαβαίνεις??????

Ξαναρωτώ:  Τι και ποιον δεν καταλαβαίνεις??????

Απάντηση