ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ -ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  — Σας έχω πεί, ότι οι ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ανακάλυψαν την Ελληνική σημαία, στις τελευταίες διπλές βουλευτικές εκλογές, για να σας ξεγελάσουν και να απορροφήσουν τις ψήφους αγανάκτησης.

  — Σας έχω πεί, ότι τα επίσημα χρώματά τους είναι το μαύρο και το σκούρο βυσινί, όπως και των σιωνιστών χιτλερικών.

  — Σας έχω πει, ότι το σήμα τους είναι μια ανόητη παραλαγή του αγκυλωτού σταυρού και όχι απεικόνιση μαίανδρου.

  — Σας έχω πει με μακροσκελείς αναλύσεις, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι υποκατάστημα της μαύρης διεθνούς, της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ “GOLDEN DAWN”

  — Σας έχω πει, ότι ήταν εικονική η διακοπή των σχέσεων της Χρυσής Αυγής με τους Γερμανοσιωνιστές ναζί.

  — Σας έχω πει, ότι οι σποραδικοί τραμπουκισμοί επίδειξής τους, δεν έχουν στόχο τους ξένους σκλάβους, αλλά για να τους εξουσιοδοτήσεις να προκαλούν τρόμο σε εσένα τον Έλληνα και να σε μετατρέπουν ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ, σε τρομοκρατημένο σκλαβάκι, αχταρμά με τον μαύρο, τον Αφγανό, τον Πακιστανό….

  — Σας έχω πει πολλά και δεν μου αρέσει να αναμασώ παλλιές αναρτήσεις. Στη τελευταία ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, άσχετα με το τι ψήφισαν, ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ???? Το είχαν ξαναπαίξει το έργο στο μνημόνιο, με την ιστορική ομιλία του Καιάδα τους!!!!! Μην είσαι αφελής. Πακιστανό θα σε κάνουν από το ξύλο, μόλις τους δυναμώσεις!!!!

  — Οι υπηρέτες του σιωνισμού-ναζισμού, κάθε φορά που στριμώχνονται, αναδιπλώνονται και διαδηλώνουν την…. νομιμοφροσύνη τους, ενώ όλα τα κόμματα του ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ της βουλής των αχρείων, περιορίζονται σε λογοπαίγνια με τους ναζί του Μιχαλολιάκου, για να δικαιολογούν αμφότεροι τον λόγο άχρηστης ύπαρξής τους. Λένε και καμιά μαλακία σαν δήθεν απειλή, για να καταλήξουν, στο ότι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι αντιμέτωποι οι ναζί του Καμίνη, με τους ναζί του Κασιδιάρη, ώστε όποιον και αν διαλέξεις, ναζί να βγει!!!!

  — Έρχονται όμως στιγμές. που οι ναζί, για να συγκρατούν τον σκληρό πυρήνα των επαγγελματιών τραμπούκων, να κάνουν “αφελείς” επιδείξεις, για να δείξουν σαν ηγεσία πόσο τολμηροί είναι και που μας έχουν γραμμένους όλους. Ξεγυμνώνονται και αντί να δεις κάποια Ελληνική σημαία τατουάζ στα μπράτσα ή στο στήθος, βλέπεις επιδεικτικούς αγκυλωτούς σταυρούς, τροφή στη σιωνιστική – ναζιστική προπαγάνδα του εβραϊκού ολοκληρωτισμού!!!!

  — Δες την φωτογραφία… Έτσι τη βρήκα… Δες την φωτογραφία και πες μου: Τι δεν καταλαβαίνεις???? Πόσες φορές έχουν διαψεύσει τον ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ????

Να σε ξαναρωτήσω: ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?????

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ :  gr.omg.yahoo.com/photos

3 Comments

Απάντηση