Σύλληψη χειρουργού ορθοπεδικού για φακελάκι… 300 ΕΥΡΩ

4 Αυγούστου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

FARMAKA 02  — Για παθητική δωροδοκία συνελήφθη χειρουργός – ορθοπεδικός σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής για παθητική δωροδοκία, καθώς απαίτησε και πήρε από ασθενής 300 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει επέμβαση.

   — Είχε προηγηθεί καταγγελία του ασθενή στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Χθες το μεσημέρι, μετά την επέμβαση, ο γιατρός συνελήφθη εντός του νοσοκομείου, καθώς στη κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, που του είχε παραδώσει προηγουμένως ο ασθενής.
Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ενεργούσε σε βάρος του συγκεκριμένου χειρουργού προδικαστική έρευνα (προκαταρκτική εξέταση), σε εκτέλεση παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παρόμοια υπόθεση. Αναλυτικά, η έρευνα αφορούσε καταγγελία ιδιώτου, σύμφωνα με την οποία, τον Ιανουάριο του 2013 για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο γιατρός της είχε ζητήσει αρχικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, το οποίο, μετά από διαπραγμάτευση, διαμορφώθηκε σε 800 και τελικά σε 600 ευρώ.
Αναρτήθηκε από thestival.gr

  — ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
— Οταν εισαι φτωχομπ…..ς ορθοπεδικος και παιρνεις 300 ψωρο ευρωπουλα φακελλακι πας ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!!!! Τι τονπερασαμε εδω περα????
ΟΜΩΣ
Αν ησουν ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ της ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ, φιλος του ΠΑΠΟΥΛΙΑ, φιλος του ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, συμμαθητης του στα ΑΝΑΒΡΥΤΑ, δηλαδη ΣΑΜΟΥΡΑΪ της ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, τοτε ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ακομη και εαν σε ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ απο εταιρειες ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ που τα ΤΣΕΠΩΝΕΣ με ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΑ οσταρια (= τα πεταγε στον κουβα του χειτουργιου για να χρησιμοποιει πολλα σε καθε αρρωστο και χρειαζόταν ενα μοναχα…)
ΟΤΑΝ λοιπον εισαι τετοιος Σαμουραϊ τοτε ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΤΩΧΟΜΠΙΝ….ο ορθοπεδικος….
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!!!
Aμ πως….που θαλεγε κι ο Χατζηχρηστος….

Απάντηση