Φάκελοι με πρόστιμα έγιναν καπνός από το ΙΚΑ Κιλκίς!!!

5 Αυγούστου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΚΛΟΠΗ ...ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ -IKA ΚΙΛΚΙΣ  — Δεκάδες φάκελοι με πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε επιχειρήσεις έγιναν καπνός από γραφείο υπαλλήλου στο ΙΚΑ Κιλκίς. Το περιστατικό καταγγέλθηκε ως κλοπή και έχει προκαλέσει αναστάτωση μεταξύ των υπαλλήλων του κεντρικού καταστήματος του Ιδρύματος. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “Μακεδονία” εκτός της αστυνομικής έρευνας έχει διαταχθεί και εσωτερική, χωρίς όμως να υπάρχει αποτέλεσμα.

  — Η κλοπή των φακέλων -ο αριθμός τους είναι απροσδιόριστος, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στη «Μ» αστυνομικοί- εκτιμάται ότι έγινε το βράδυ της Τετάρτης από το γραφείο του υπαλλήλου που χειρίζεται τις υποθέσεις επιβολής διοικητικών προστίμων σε επιχειρήσεις. Όπως ανέφεραν στις καταθέσεις τους στην αστυνομία οι εκπρόσωποι του ΙΚΑ, οι συγκεκριμένοι φάκελοι ήταν πάνω στο γραφείο του υπαλλήλου. Επίσης το κεντρικό κατάστημα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Κιλκίς δεν κλειδώνεται μέχρι αργά το βράδυ, αφού συστεγάζεται και επικοινωνεί με τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, που κλείνουν αργά το βράδυ.

  — Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον υπάλληλο το πρωί της Πέμπτης και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι προχώρησαν στη σχετική καταγγελία στην αστυνομία. Μέλη της ασφάλειας Κιλκίς που ασχολούνται με τη διερεύνηση του περίεργου περιστατικού διαπίστωσαν ότι δεν παραβιάστηκε οποιαδήποτε είσοδος ή παράθυρο του καταστήματος του ΙΚΑ. «Μπορεί ο δράστης ή οι δράστες να μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ, που είναι ανοιχτός, και από εκεί να έφτασαν στο γραφείο του υπαλλήλου και να τα πήραν με την άνεσή τους, την ώρα που οι υπάλληλοι του ΙΚΑ είχαν πάει στα σπίτια τους», παρατήρησε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο Κιλκίς, ο οποίος ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη έρευνα.
Αναρτήθηκε από  thestival.gr

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:
Παράλληλα έγινε γνωστό, ότι στο ΚΤΗΜΑ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, επειδή τα κρασιά στα βαρέλια δεν είχαν ΤΑΠΑ, το κρασί εξατμίσθηκε και κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

Απάντηση