ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΓ ΕΣΟΔΩΝ  — ….Αποτέλεσμα του νέου επιστημονικού θαύματος ήταν, να εξοικονομηθούν 57 €, που θα διατεθούν, για να χρηματοδοτηθεί το ταξίδι του γκαγκά Σαμαρά – Μπενάκη, στους Εβραίους της Αμερικής!!!
Η φήμη, που θέλει τον Γενικό Γραμματέα Εσόδων, να μετεγκαθίσταται στο καζίνο Λουτρακίου, μέχρι να εξευρεθεί χώρος για Υπουργείο Απώλειας Εσόδων, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί…

  — Ρε βλήμα, όταν αφήνεις στο απυρόβλητο και συγκαλύπτεις τους μεγαλοκαρχαρίες φοροφυγάδες, ή τους εξασφαλίζεις ΥΠΟΠΤΗ φορολογική ασυλία, η δημιουργία νέων θέσεων διεύθυνσης …διασταύρωσης, για τα ανύπαρκτα έσοδα, ήταν αυτό που σου έλειπε???

  — Και αν ήταν αναγκαία η διασταύρωση της βλακείας σου με την ανικανότητά σου, και αν – πες – μαζέψεις όλα τα σπίτια των φτωχοκακομοίρηδων, την ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ τί????????? ρε σκερβελέ υστερημένε?????? Την επόμενη μέρα τίιιιιιιι ρε οικονομολογικό ΤΟΥΒΛΟ?????

  — Την επόμενη μέρα τενεκέ ξεγάνωτε, κάποιος πρέπει να σας ανατρέψει βίαια, για να αποκαταστήσει και να εκλογικεύσει τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, που τούβλα σαν και λόγου σου τις έχουν κάνει χαώδεις και άναρχες….

ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.: O μπάρμπας μου ο κτηνίατρος, άλλα εννοούσε όταν έλεγε ότι υπάρχει πρόοδος στο ζωϊκό κεφάλαιο με τις διασταυρώσεις……

Απάντηση